A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

26.05.2021 року учні КЗ «Великопроходівський ліцей» відвідали КПП «Гоптівка».

26.05.2021 року учні КЗ «Великопроходівський ліцей» відвідали КПП «Гоптівка». Діти з захопленням слухали розповіді про особливості роботи кожного з відділів, мали змогу поспостерігати за роботою митної та прикордонної служб, особисто взяли участь у експерименті з демонстрацією роботи кінологічної служби. Наприкінці зустрічі дітей чекав солодкий сюрприз. Дякуємо за організацію такої змістовної та цікавої екскурсії старості Проходівського старостинського округу Анні Биченко та старості Токарівського старостинського округу Вікторії Колодочці.

17:49 26.05.2021

Вітаємо!

За підсумками проведення І етапу обласного свята дитячої творчості «Жива вода – Дельта», який проводився з метою популяризації та розвитку підводного плавання, підводної фотографії, художньої та технічної творчості, пропаганди здорового способу життя серед дітей та учнівської молоді,

15:46 26.05.2021

Вітаємо!

22 травня 2021 року на базі КЗ "Дергачівський ліцей №1 імені Данила Бакуменка" відбулися районні змагання з волейболу серед юнаків. Вітаємо команду наших юнаків, які у напруженій боротьбі вибороли почесне ІІ місце! Радіємо і пишаємося нашими учнями!

08:28 24.05.2021

На виконання Плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні та в рамках Тижня дорожнього руху 21 травня 2021 року було проведено єдиний національний урок «Будь помітним на дорозі».

На виконання Плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні та в рамках Тижня дорожнього руху 21 травня 2021 року в КЗ «Великопроходівський ліцей» було проведено єдиний національний урок «Будь помітним на дорозі». Для учнів було організовано зустріч із дільничним офіцером поліції відділу поліції № 3 Харківського районного управління поліції № 3 ГУНП в Харківській області старшим лейтенантом поліції Лавріненком Олександром, який повторив із учнями правила дорожнього руху та наголосив на важливості їх виконання.

14:17 21.05.2021

З Днем вишиванки!

Українська вишиванка зберігає історію і традиції нашого народу. Вишиті сорочки здавна допомагали українцям зберегти свою ідентичність. Для популяризації носіння українського етнічного одягу започатковане міжнародне свято. У третій четвер травня щорічно у світі відзначається День української вишиванки.

15:12 20.05.2021

Радіємо нашим досягненням!

За підсумки проведення ІІ обласного етапу Всеукраїнської природоохоронної акції «Годівничка» учнівський та педагогічний колектив Комунального закладу «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області посів почесне ІІІ місце!!!

13:19 18.05.2021

Вітаємо!

З нагоди відзначення Дня Європи в Україні у 2021 році Дергачівський будинок дитячої та юнацької творчості Дергачівської міської ради Харківської області з метою поширення знань про об’єднану Європу організував та провів конкурс дитячих малюнків «Хай сонечко сяє усім дітям Європи» та конкурс есе «Європейський вибір України»

10:21 17.05.2021

День Європи!

Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначають День Європи. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

15:40 14.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень