A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

6 грудня День Збройних Сил України.

6 грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято — День Збройних Сил України — свято справжньої мужності, героїзму і відваги. З метою зміцнення почуття патріотизму учнів, виховання гордості за свій народ, шанобливого ставлення до військових, учасників АТО, розвитку в учнів бажання брати посильну участь у допомозі і підтримці захисників України у

14:44 06.12.2021

Заходи до Всеукраїнської акції "16 днів протидії насильству".

#16_днів_протидії_насильству В рамках всеукраїнської акції "16 днів протидії насильству" практичним психологом,Грінченко О.О. в 6 класі був проведений ряд практичних вправ, зокрема тест "Білборд" та "Мій щит - мій захист", спрямованих на формування обізнаності дітей щодо кола осіб,які допоможуть в разі будь-якої небезпеки.Також діти дізналися, яким чином можна безпечно користуватися соціальними мережами та як поводитись з незнайомцями.Учні, розширили коло своїх уявлень щодо осіб та організацій соціального захисту, захисту від насильства.

15:39 03.12.2021

1 грудня Всесвітній День боротьби зі СНІДом

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку 1 грудня відповідно до рішення Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) та рішення Генеральної Асамблеї ООН, прийнятими 1988 року. З того часу минуло більше 30 років, але проблема боротьби з поширенням ВІЛ інфекції/СНІДу залишається досить актуальною для багатьох країн світу. З метою підвищення обізнаності учнів про ВІЛ-інфекцію/СНІД, виховання бажання дбати про власне здоров’я і здоров’я інших та толерантно ставитися до тих, хто живе з ВІЛ-інфекцією у КЗ "Великопроходівський ліцей" з учнями були проведені виховні бесіди і треніги життєвих навичок "Стоп СНІД", "Не дай СНІДу шанс", організовано виставку літератури "Обери життя".

14:46 01.12.2021

«Голодомор 1932-1933 років - пам’ятаємо разом»

День пам’яті жертв голодоморів щорічно відзначається в Україні в четверту суботу листопада. У ХХ столітті українці пережили три масових голоди: 1921-1923, 1932-1933 і голод 1946-1947 років. Наймасштабніший був Голодомор 1932-1933 років - геноцид українського народу, який здійснювався радянською владою. Понад півстоліття ця жахлива сторінка замовчувалася, і тільки наприкінці ХХ століття з’явилися перші публікації, дослідження, почався запис спогадів очевидців, видання збірок архівних документів, увічнення пам’яті загиблих. З метою гідного вшанування пам’яті жертв геноциду українського народу, поглиблення знань в учнів про Голодомор його причини, перебіг і наслідки для суспільства виховання почуття стурбованості долею невинних жертв тоталітарного режиму в КЗ «Великопроходівський ліцей» для учнів були проведені виховні години і уроки пам’яті за темами: «Голодомор 1932-1933 років - пам’ятаємо разом», «Голодомор - геноцид українського народу. Діти власноруч виготовляли символи голодомору - незабудки пам’яті та пшеничні колоски. У шкільній бібліотеці було організовано виставку літератури «Україна пам’ятає».

15:41 26.11.2021

Вебінар для учнів 9-11 класів щодо ознайомлення із новітніми умовами вступу-2022 до Харківського університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

Сьогодні, 22 листопада 2021 року, відповідно до листа Харківського обласного центру зайнятості від 13.10.2021 08-6044/21 учні 9-11 класів мали змогу приєднатися до онлайн-вебінару, з метою ознайомлення із новітніми умовами вступу-2022 до Харківського університету міського господарства імені О.М. Бекетова. Дякуємо організаторам за змістовну інформацію.

16:00 22.11.2021

21 листопада День гідності і Свободи

Щорічно 21 листопада українці відзначають важливе національне свято – День Гідності і Свободи, яке встановлено на честь Помаранчевої революції 2004 року і Революції Гідності 2013 року. Воно прославляє волелюбність і мужність нашого народу, прагнення до демократії, вшановує національні інтереси держави і права людини. З метою ознайомлення учнів з історією виникнення свята, визначення понять « гідність» та «свобода», формування розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині та стати на захист державних інтересів країни у КЗ «Великопроходівський ліцей» було проведено виховні години «День Гідності і Свободи», «Україна – територія гідності та свободи», «Тернистий шлях до свободи». Також учні ліцею взяли участь у пізнавальному інтерактивному конкурсі «Я людина», що приурочується до Міжнародного дня толерантності та Дня Гідності і Свободи.

12:56 21.11.2021

Вітаємо!

20 листопада 2021 року на базі Комунального закладу Дергачівський ліцей 1 імені Д. Бакуменка відбулися змагання з шашок, шахів та настільного тенісу. Вітаємо команди нашого ліцею з гідним виступом на змагання з шахів і шашок та беззаперечною перемогою команду з настільного тенісу!!!! Ми вами пишаємося та бажаємо успіхів і нових звершень!!!

15:05 20.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень