A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 29 серпня, ми вшанувуємо пам’ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Сьогодні, 29 серпня, ми вшанувуємо пам’ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цю дату приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції у 2014 році українська армія зазнала найбільших втрат.

13:21 29.08.2021

Вітаємо з Днем Конституції України!

Сьогодні, 28 червня, свою 25-ту річницю відзначає головний звід законів нашої країни - українська Конституція. Це основний закон держави, який проголошує її незалежність і свободу. Всіх громадян з днем Конституції вітаємо, Мирного і щасливого життя бажаємо, Хай завжди процвітає країна, Нехай у достатку живе кожна родина. І нехай у кожного українця буде маса приводів для гордості за рідну країну. Зі святом!

14:28 28.06.2021

Вітаємо!

З метою залучення дітей та учнівської молоді до духовної спадщини українського народу, відродження писанкарства на Харківщині, із 19 квітня по 05 травня 2021 року в дистанційній формі у Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбулася обласна виставка-конкурс писанкарства «Українська Великодня писанка». За підсумками проведення виставки-конкурсу писанкарства «Українська Великодня писанка» кращі автори відзначені ПОДЯКОЮ Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» за високий рівень виконання творчих робіт, активну участь у виставці. Серед кращих - учениця нашого ліцею Блудова Діана, учениця 9 класу з роботою «Великоднє диво». Керівник Науменко О.О. Вітаємо і бажаємо подальших успіхів!

16:37 25.06.2021

Сьогодні, 4 червня 2021 року, у КЗ «Великопроходівський ліцей» відбулося урочисте Свято останнього дзвоника – свято успіхів, досягнень і звершень.

Сьогодні, 4 червня 2021 року, у КЗ «Великопроходівський ліцей» відбулося урочисте Свято останнього дзвоника – свято успіхів, досягнень і звершень. На захід завітали почесні гості: Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради Тетяна Дударєва, староста Проходівського старостинського округу Анна Биченко та підприємці старостату. Найщиріші побажання та найпалкіші вітання лунали для всіх учасників освітнього процесу, а самі ж учні порадували всіх присутніх яскравими та емоційними виступами. Для школярів сьогоднішній день – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре відпочити, сповнитися незабутніми враженнями та набратися сил перед початком нового етапу навчання. Щиро дякуємо нашим вчителям за самовідда¬ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які вони віддавали своїм учням. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення! Вітаємо усіх з успішним завершенням ще одного навчального року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

15:03 04.06.2021

Свято Букваря!

Сьогодні у стінах КЗ «Великопроходівський ліцей» відбулася довгоочікувана подія. Першокласники прощалися з найпершою книжкою, яка навчила читати, писати, за допомогою якої прочитали найперше слово в своєму житті. Діти прощалися з Букварем. Свято Букваря –це не лише прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити, це демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків найменших учнів школи.В святковому залі ліцею зібралися старші друзі, батьки, вчителі. Під час свята школярі познайомилися зі своїми майбутніми помічниками Читанкою, Рідною мовою, Математикою та іншими підручниками, які поведуть першокласників у світ знань.Завітали на свято і казкові герої – Мальвіна та Буратіно.Також дітей привітала шкільний бібліотекар. Свято пройшло весело, діти співали, танцювали, розказували вірші. Всім присутнім запам’яталися веселі виступи першокласників.

16:35 03.06.2021

2 червня 2021 року з метою популяризації здорового способу життя у КЗ "Великопроходівський ліцей" пройшов День здоров'я.

2 червня 2021 року з метою популяризації здорового способу життя у КЗ "Великопроходівський ліцей" пройшов День здоров'я. Протягом дня учні взяли участь у квест - грі, де змагалися в креативності, кмітливості, винахідливості, відгадували загадки, ребуси та виконували багато інших цікавих завдань. Також взяли участь у веселих естафетах та спортивних іграх. Під час підсумкової лінійки, на яку завітала староста Проходівського старостинського округу Биченко Анна Сергіївна, кожен клас був нагороджений грамотами. Найочікуванішою подією було нагородження 10 найсильніших учнів закладу та найсильнішого класу , які протягом навчального року у запеклій боротьбі виборювали право потрапити до цього рейтингу. День пройшов весело і лишив по собі багато позитивних емоцій для усіх учасників.

15:49 02.06.2021

З Днем захисту дітей!

Сьогодні, в усьому світі відзначають День захисту дітей. Цей день покликаний нагадати усім людям на планеті, що варто пам’ятати про права кожної дитини і, звичайно, не порушувати їх, а також він асоціюється з веселощами, морозивом, атракціонами і початком літніх шкільних канікул. Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Бажаємо усім дітям радіти своєму дитинству, веселитися і посміхатися, а також, звичайно, добре вчитися і радувати рідних своїми успіхами! Не поспішате дорослішати, адже саме дитинство - найщасливіша безтурботна пора!

17:36 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень