A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

#Міжнародний_деньЗемлі

#Міжнародний_деньЗемлі започаткований за ініціативи ООН, щоб привернути увагу до екологічних проблем та закликати громадян відповідально ставитись до природи!

14:05 22.04.2021

Вітаємо!

В квітні 2021 року проходив І етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Знай і люби свій край» (у дистанційному форматі) з метою підтримки та розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва; сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді; підбиття підсумків роботи гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. За результатами І етапу виставки-конкурсу «Знай і люби свій край» учні нашого ліцею мають наступні досягнення:

14:21 21.04.2021

#За_чисте_довкілля #День_Довкілля

17 квітня 2021 року відзначають Всеукраїнський День довкілля. Цей день покликаний підвищити інтерес до бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну. У рамках акції «За чисте довкілля» учні КЗ «Великопроходівський ліцей» разом із батьками брали участь у заходах, спрямованих на поліпшення стану навколишнього середовища – прибирання територій від сміття та опалого листя, озеленення територій, поширення екологічних знань.Пам’ятаймо, що тільки власним прикладом ми можемо показати наступним поколінням що і як треба робити задля чистоти навколишнього середовища. Кожен має сформувати своє відповідальне ставлення до Природи!

13:43 17.04.2021

#WhiteCard #Міжнародний_день_спорту Учасники освітнього процесу КЗ «Великопроходівський ліцей» долучилися до акції з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру.

Спорт об’єднує людей, зміцнює здоров’я, характер, розумові здібності, розвиває в людях такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища і приносить масу позитивних емоцій.

15:43 13.04.2021

#Всесвітній_день_авіації_і_космонавтики

12 квітня відзначають Всесвітній день авіації і космонавтики та Міжнародний день польоту людини в космос. В Україні – День працівників ракетно-космічної галузі України.

14:36 12.04.2021

#За_чисте_довкілля_

Сьогодні колектив КЗ "Великопроходівський ліцей", дотримуючись карантинних обмежень, продовжив роботу щодо санітарного очищення та впорядкування території ліцею. Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля» в дії. Дякуємо усім, хто долучився!!!

15:17 10.04.2021

#За_чисте_довкілля #КЗ_Великопроходівський_ліцей

З метою забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення, колектив КЗ "Великопроходівський ліцей", дотримуючись карантинних обмежень, 29 березня долучився до Всеукраїнської акції з благоустрою “За чисте довкілля". Запрошуємо всіх долучатися до корисної і важливої акції! Зробимо наше довкілля чистим та охайним разом!!!

15:25 29.03.2021

29 березня в закладі освіти відбулось засідання атестаційної комісії І рівня.

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія. Рішенням атестаційної комісії І рівня 1 педагогу присвоєно кваліфікаційну категорію "спеціаліст І категорії", 2 вихователям дошкільного підрозділу присвоєно кваліфікаційні категорії "спеціаліст 2 категорії", 1 вихователю - "11 тарифний розряд". Дякуємо педагогічним працівникам за їх плідну працю, бажаємо, щоб атестація для них була стимулом подальшого безперервного вдосконалення професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу.

13:20 29.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень