A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Як діяти у надзвичайних ситуаціях?

В умовах можловості виникнення надзвичайних ситуацій та з метою підвищення рівня знань і вдосконалення навичок учнів 19 листопада 2021 року у КЗ "Великопроходівський ліцей" сімейним лікарем амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Великі Проходи Кузнєцовою Ніною Анатоліївною були проведені заняття з учнями ліцею. Під час занять обговорювались питання щодо надання домедичної допомоги, алгоритму дій, правила поведінки дітей у разі масового скупчення людей, дії під час виявлення хімічно небезпечних речовин.

15:51 19.11.2021

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні 19 листопада 2021 року учасники освітнього процесу долучилися до проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні 19 листопада 2021 року учасники освітнього процесу долучилися до проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому». Учні на уроках повторювали правилам поведінки пішоходів, користування громадським транспортом та персональним електротранспортом, ознайомилися з деякими обов’язковими вимогами до дітей як учасників дорожнього руху, порядку дій у разі дорожньо-транспортної пригоди чи інших нещасних випадків у дорозі, розглянули рекомендації щодо використання (носіння) світлоповертальних елементів заради безпеки на дорозі.

15:11 19.11.2021

Сьогодні, 28 жовтня 2021 року ми відзначаємо 77-у річницю вигнання нацистських окупантів з України.

Сьогодні, 28 жовтня 2021 року ми відзначаємо 77-у річницю вигнання нацистських окупантів з України. З метою сприяння пробудження національної свідомості, гордості за здійснений подвиг, бажання вивчати історію, розвивати вміння учнів логічно мислити, співставляти, встановлювати причинно-наслідкові зв’язки, оцінювати події, вчинки, робити узагальнення та висновки, виховання в учнів свідомої любові до Батьківщини, повагу до героїчного минулого свого народу у КЗ «Великопроходівський ліцей» були проведені: виховні години на теми: «День вигнання з України нациських окупантів», «77-а річниця вигнання нацистів з України»; виставка художньої літератури у шкільній бібліотеці «Велика пошана визволителям».

14:35 28.10.2021

Сьогодні, 22 жовтня, день видався напрочуд гарним. Колектив КЗ "Великопроходівський ліцей" провів масштабне прибирання пришкільної та шкільної територій.

Сьогодні, 22 жовтня, день видався напрочуд гарним. Колектив КЗ "Великопроходівський ліцей" провів масштабне прибирання пришкільної та шкільної територій. Осіння тепла і сонячна погода сприяла загальному настрою учасників заходу. Було прибране опале листя, упорядковано клумби. По завершенню на всіх чекала смачна каша. Дякуємо всім за працю. Також висловлюємо подяку Шмітьку Андрію Івановичу за технічну підтримку в організації частування нашого колективу.

15:05 22.10.2021

Комунальний заклад "Великопроходівський ліцей" Дергачівcької міської ради Харківської області став переможцем у соціальному проекті "Тенісний стіл у кожну школу".

Комунальний заклад "Великопроходівський ліцей" Дергачівcької міської ради Харківської області став переможцем у соціальному проекті "Тенісний стіл у кожну школу", завдяки чому у нашому закладі освіти з'явився новий тенісний стіл, комплект ракеток та м'ячиків для гри. Величезна вдячність організаторам конкурсу Table Tennis за подарунок. Ви робите важливу справу!

13:57 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень