A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Протягом тижня з 23 по 27 жовтня у КЗ "Великопроходiвський лiцей" проведено виставку-конкурс учнiвських поробок на тему : "Ходить гарбуз по городу!".

Протягом тижня з 23 по 27 жовтня у КЗ "Великопроходiвський лiцей" проведено виставку-конкурс учнiвських поробок на тему : "Ходить гарбуз по городу!". Усі учнi лiцею взяли активну участь у заходi. Родичі поважного Гарбуза, від золотої цибулинки-сонечка і картопляних капцiв до рiзних казкових героЇв завітали до нашого закладу. Осінь аплодує стоячи усім учасникам та дякує за активну участь у святі.

09:04 30.09.2019

21 вересня у КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені виховні заходи до Міжнародного Дня миру.

З метою формування глибокого розуміння питань, пов’язаних із миром, розширення знань учнів про важливість миру на землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу, поваги до людей різних національностей 21 вересня у КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені виховні заходи до Міжнародного Дня миру.

15:38 27.09.2019

Перший дзвоник

02 вересня у КЗ "Великопроходівський ліцей"було урочисто розпочато новий 2019/2020 навчальний рік. За традицією, на свято завітали почесні гості:

23:15 23.09.2019

Олімпійський тиждень

У рамках проведення Олімпійського тижня та з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту в Україні у КЗ «Великопроходівський ліцей» було проведено такі заходи:

23:05 23.09.2019

Загальношкільні збори

06 вересня у КЗ "Великопроходівський ліцей" відбулися загальношкільні батьківські збори, на яких розглядалися наступні питання:

23:03 23.09.2019

З 16 по 20 вересня 2019 року у КЗ «Великопроходівський ліцей» був проведений Всеукраїнський тиждень протидії булінгу в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!»

З 16 по 20 вересня 2019 року у КЗ «Великопроходівський ліцей» був проведений Всеукраїнський тиждень протидії булінгу в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!» Мета заходів: ознайомити учнів з поняттям, формами та структурою булінгу; розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формувати навики відповідальної та безпечної поведінки; розуміти й цінувати сферу людських почуттів. Під час заходів діти ознайомились із поняттям, формами, структурою булінгу, навчились формувати навички відповідальної та безпечної поведінки з дітьми, які потерпають від насильства в школі; вправлятися в уміннях обстоювати і вживати «я-повідомлення»; формувати чутливість до наслідків упередженого ставлення, образ, глузування та інших видів негативної поведінки.

15:45 20.09.2019

20 вересня для учнів 11 класу КЗ "Великопроходівський ліцей" було проведено урок мужності до Дня партизанської слави.

20 вересня для учнів 11 класу КЗ "Великопроходівський ліцей" було проведено урок мужності до Дня партизанської слави. Пам'ять полеглих у боях партизан і підпільників вшановано хвилиною мовчання. Бєлозьоров Данило і Пегліванян Діана презентували проект щодо героїчної участі дітей і підлітків в партизанському русі. Також учні переглянули відеофрагменти, присвячені С.А.Ковпаку, легендарному командиру найбільшого партизанського з’єднання, що діяло в Україні.

15:42 20.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень