A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

#сковорода_хаб #навчання_протягом_життя

✍️📖☝️Підвищення кваліфікації є невід'ємною частиною професійної діяльності сучасного вчителя. Тож сьогодні, 24 квітня, вчителі КЗ "Великопроходівський ліцей" відвідали онлайн-захід, де проводилась презентація освітніх програм з курсів для підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗЗСО, ЗДО, ЗДПО, ЗФПО. Захід був організований інститутом післядипломної освіти і менеджменту та регіональним центром змішаної освіти "Сковорода-хаб" на базі ХНПУ імені Г.С. Сковороди .

23:09 24.04.2024

Міжнародний день Землі

🌎 Кожного року 22 квітня відзначається Міжнародний день Землі – свято природи, яке нагадує про важливість збереження нашої планети та її ресурсів. Цей день започаткований з метою підкреслення проблем екології, привернення уваги до потреби збереження природи, є нагадуванням про те, що планета Земля – це наш дім, і ми всі маємо обов'язок берегти її ресурси.

22:53 22.04.2024

Міжнародний день авіації і космонавтики

           В День працівників ракетно-космічної галузі України та Міжнародний день авіації і космонавтики учні КЗ "Великопроходівський ліцей" долучились до тематичних онлайн заходів і дізнались цікаві факти про космос і внесок українських вчених і космонавтів у розвиток космічної галузі, також діти поділились своїм уявленням про космос через творчі роботи.

22:24 12.04.2024

#Сокіл_Джура #онлайн_вікторина_Рятівник #патріотичне_виховання

23 лютого 2024 року, в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») було проведено онлайн-вікторину «Рятівник». У вікторині взяли участь юні джури КЗ "Великопроходівський ліцей". Вітаємо з перемогою наш рій "Характерники" у складі:

22:24 07.04.2024

Весняні канікули

            Шановні учасники освітнього процесу КЗ "Великопроходівський ліцей", весняні канікули у нашому ліцеї триватимуть

20:42 22.03.2024

#тижденьпоезії2024 #ріки_незмінно_течуть_додому

💛💙☘️🌸🏠🌺☘️💙💛 Проходи Великі і Малі... 💛💙☘️🌸🏠🌺☘️💙💛 Автор: Любов П'ятигорська -Соколова, учитель української мови та літератури КЗ "Великопроходівський ліцей"

20:23 21.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень