A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Весняні канікули!

З 22.03 по 28.03.2021 року у КЗ "Великопроходівський ліцей" - весняні канікули. Просимо Вас відповідально ставитись до збереження свого здоров'я протягом зазначеного часу. Інформацію щодо навчання з 29.03.2021 року буде повідомлено пізніше. Гарного відпочинку!

14:14 19.03.2021

З 01 по 09 березня проводилися заходи до тижня української мови та літератури.

З 01 по 09 березня  проводилися заходи до тижня української мови та літератури. Протягом цього часу учні розгадували цікаві ребуси і кросворди, п'ятикласники підготували ілюстрації до поезії "Садок вишневий коло хати...". З учнями 7 і 8 класів було проведено змагання на кращих знавців української мови та літератури. У 9 класі пройшов конкурс на кращого декламатора поезій

10:37 10.03.2021

Свято 8 березня

Ось і прийшли перші весняні дні, і вже зовсім скоро настане чудове свято – 8 Березня.

08:44 05.03.2021

З 22 по 26 лютого відповідно до плану проведення предметних тижнів у КЗ «Великопроходівський ліцей» проходив Тиждень зарубіжної літератури та мови.

З 22 по 26 лютого відповідно до плану проведення предметних тижнів у КЗ «Великопроходівський ліцей» проходив Тиждень зарубіжної літератури та мови.

15:11 01.03.2021

«Афганістан то біль та смуток, чиєсь обірване життя…»

15 лютого День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. Для учнів КЗ «Великопроходівський ліцей» з метою нагадування про історичні події афганської та інших локальних воєн, за участі наших військових, виховання поваги і шани до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічних сторінок нашої історії було проведено виховний захід: «Афганістан то біль та смуток, чиєсь обірване життя…», адже саме інтервенція до Афганістану була винятковою – і за масштабами, і психологічними наслідками. Учні коротко ознайомились з хронікою бойових дій в Афганістані, вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів хвилиною мовчання.

14:40 15.02.2021

День святого Валентина!

Напередодні Дня всіх закоханих з метою ознайомлення учнів з історією цього романтичного свята, формування культури поведінки і почуттів; розвитку творчої активності, виховання почуття товариства і доброзичливості для учнів проводились майстер-класи з виготовлення сувенірів і вітальних листівок, виховна година «День святого Валентина». Учні та вчителі могли скористатися послугою святкової пошти, щоб передати один одному добрі і теплі привітання.

16:42 12.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень