A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Свято Миколая в садочку

День Святого Миколая найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання ...

16:15 18.12.2020

Зі святом Миколая!

Напередодні дня Святого Миколая в КЗ "Великопроходівський ліцей" панувала казкова атмосфера. Усі учні та вихованці із нетерпінням чекали цієї події, бо це свято радості, солодких подарунків і гарного настрою. Ще здавна кожна дитина в цей день чекала на диво. Втілити ці надії в життя сьогодні нам допомогли люди, які будучи вже дорослими, не тільки не припиняють вірити в дива, а й створюють їх. Ми дуже вдячні старості Проходівської сільської ради Биченко Анні Сергіївні та депутату Дергачівської ОТГ Євчун Олені Олександрівні за солодкі подарунки для наших учнів та вихованців. Також висловлюємо велику подяку голові ФГ "Зорі Дергачівщини" Огієнку Антону Дмитровичу, який презентував ноутбук для дошкільного підрозділу ліцею. Ми щиро бажаємо, щоб радість, яку Ви даруєте дітям завжди поверталась до Вас сторицею.

15:46 18.12.2020

18 грудня 2020 року учні початкової школи показали казкове дійство «В ніч Святого Миколая».

18 грудня 2020 року учні початкової школи показали казкове дійство «В ніч Святого Миколая». У гості на свято завітали лісові звірята, чарівні феї та інші персонажі. Шкільні артисти подарували глядачам гарний настрій та позитивні емоції, за що Миколай нагородив їх гарними подарунками. Тож бажаємо нашим учням гарного настрою, веселих пригод та втілення найзаповітніших мрій.

15:36 18.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень