A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні у КЗ «Великопроходівський ліцей» відбулося свято «Пригоди в Новорічну ніч» для учнів 5-11 класів.

Сьогодні у КЗ «Великопроходівський ліцей» відбулося свято «Пригоди в Новорічну ніч» для учнів 5-11 класів. Чого тільки не трапляється у новорічну ніч: веселі приготування смаколиків до новорічного столу, зустріч із казковими героями, які борються з Бабою Ягою за те, щоб Новий рік все ж таки прийшов, кумедні ситуації при спробах знайти вдалий подарунок до свят, чаруючий танок сніжинок, запальні танці на новорічній дискотеці, ну і, звичайно ж, довгоочікувана зустріч з Дідом Морозом та Снігуронькою.

15:46 23.12.2021

Напередодні новорічних свят в ліцеї проводиться виставка новорічних поробок «Мої зимові мрії» та виставка малюнків «В житті завжди є місце для дива».

З кожним днем все ближче і ближче стає до нас Новий рік. Це чарівне свято, яке з нетерпінням чекають діти та дорослі, пора подарунків, веселощів і здійснення чарівних бажань. Напередодні новорічних свят в ліцеї проводиться виставка новорічних поробок «Мої зимові мрії» та виставка малюнків «В житті завжди є місце для дива».

14:09 22.12.2021

Cьогоднi, 16 грудня 2021 року, учнi КЗ "Великопроходiвський лiцей" долучилися до вiдкриття головної новорiчної ялинки Дергачiвської громади y мiстi Дергачi.

Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Саме з цього часу, ми, всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. Так, сьогоднi, 16 грудня 2021 року, учнi КЗ "Великопроходiвський лiцей" долучилися до вiдкриття головної новорiчної ялинки Дергачiвської громади y мiстi Дергачi. Захiд вiдвiданий учнями подарував море позитиву, дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Дякуємо Дергачiвському мiському головi, Вячеслав Задоренко за свято та солодкi подарунки.

16:31 16.12.2021

15 грудня 2021 року учні нашого ліцею взяли участь у цікавій інтелектуальній онлайн-грі «Що? Де? Коли?» яка була організована Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого.

Сьогодні 15 грудня 2021 року учні нашого ліцею взяли участь у цікавій інтелектуальній онлайн-грі «Що? Де? Коли?» яка була організована Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого на честь річниці з дня проголошення Загальної декларації прав людини. Тим більш команда учнів «Правопорядок» у складі: Стрілець Максим, 10 клас, Харченко Роман, 10 клас, Полторацький Геогрій, 9 клас, Кінарейкін Кіріл, 11 клас долучились до встановлення рекорду України - сьогодні була проведена найбільша за кількістю учасників інтелектуальна онлайн-гра - 278 зареєстрованих учасників. Наша команда посіла почесне 16 місце. Цікаві питання з різних галузей знань, питання на кмітливість, уважність та логіку дали можливість учням спробувати свої сили в інтелектуальному знаганні. Дякуємо організаторам за такий цікавий досвід. Було дуже захоплююче і пізнавально!!!

16:54 15.12.2021

Сьогодні, 14 грудня, учасники освітнього процесу КЗ «Великопроходівський ліцей» вшанували пам’ять Героя України сержанта Сергія Михальчука, випускника нашого закладу освіти, нашого земляка, який загинув 14 грудня 2019 року.

Сьогодні, 14 грудня, учасники освітнього процесу КЗ «Великопроходівський ліцей» вшанували пам’ять Героя України сержанта Сергія Михальчука, випускника нашого закладу освіти, нашого земляка, який загинув 14 грудня 2019 року внаслідок важких поранень, отриманих під час виконання бойового завдання у зоні проведення бойових дій.

15:55 14.12.2021

10 грудня Міжнародний день прав людини.

10 грудня у світі відзначають Міжнародний день прав людини. Саме у цей день в 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини – перший універсальний міжнародний акт з прав людини.З метою ознайомлення учнів з Загальною декларацією прав людини та з історією її створення, з передумовами запровадження Всесвітнього дня прав людини,визначення важливості дотримання прав людини в демократичному суспільстві для учнів КЗ «Великопроходівський ліцей» було проведено єдиний урок «Демократія та права людини починаються з нас», де учні заслухали історичну довідку, щодо передумов виникнення Загальної декларації прав людини,переглянули тематичні відео, виконали практичні вправи щодо визначення прав та обов’язків людей як основ громадянського суспільства, брали участь у правовій вікторині та вирішували ситуативні задачі.

16:26 10.12.2021

9 грудня учнi 3, 4 та 6 класiв КЗ "Великопроходiвський лiцей" взяли участь у Міжнародному природничому інтерактивному конкурсi „КОЛОСОК”- осiннiй.

9 грудня учнi 3, 4 та 6 класiв КЗ "Великопроходiвський лiцей" взяли участь у Міжнародному природничому інтерактивному конкурсi „КОЛОСОК”- осiннiй. Мета конкурсу – наукова популяризація та пропедевтика природничих наук серед учнів, поширення та впровадження національних освітніх технологій за кордоном, аналіз та запровадження сучасних прогресивних освітніх зарубіжних технологій в Україні. Завдання були дуже цікаві, а ще ми перевірили свої знання з природознавства та дізнались багато нового. Дякуємо «КОЛОСОК» за гарний настрій.

14:23 10.12.2021

В рамках акції "16 днів проти насильства" 9 грудня 2021 року у КЗ "Великопроходівський ліцей" практичним психологом Грінченко О.О. для учнів 9-11 класів був проведений профілактичний урок-бесіда на тему "Стоп домашнє насильство".

В рамках акції "16 днів проти насильства" 9 грудня 2021 року у КЗ "Великопроходівський ліцей" практичним психологом Грінченко О.О. для учнів 9-11 класів був проведений профілактичний урок-бесіда на тему "Стоп домашнє насильство". Учні переглядали відео-реальних історій людей, аналізували ситуації; визначали в чому суть домашнього насильства, яким воно буває, його ознаки, причини, наслідки та куди може звертатися людина за допомогою. Учні активно брали участь в обговореннях, висловлювалися, робили припущення та висновки.

15:57 09.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень