A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 21 січня 2022 року, у КЗ "Великопроходівський ліцей" відбулося спільне засідання членів команди супроводу КЗ "Токарівський ліцей", КЗ "Русько-Лозівський ліцей" та КЗ "Великопроходівський ліцей" з фахівцями КЗ "Дергачівський ІРЦ"

Сьогодні, 21 січня 2022 року, у КЗ "Великопроходівський ліцей" відбулося спільне засідання членів команди супроводу КЗ "Токарівський ліцей", КЗ "Русько-Лозівський ліцей" та КЗ "Великопроходівський ліцей" з фахівцями КЗ "Дергачівський ІРЦ", щодо роз'яснення Постанови Кабінету міністрів України від 15.09.2021 №957 "Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у ЗЗСО" та були надані рекомендації щодо визначення рівнів підтримки дітей з особливими освітніми потребами.

16:40 21.01.2022

День Соборності України.

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Напередодні свята у КЗ «Великопроходівський ліцей» проводились заходи, метою яких було розширення кругозору учнів про історію виникнення та святкування Дня Соборності України, прищеплювання любові і поваги до історичних та культурних надбань українського народу, інтерес до минулого, виховування почуття національної гідності, гордості за свою Батьківщину та народ, повагу до культурних цінностей, літературної спадщини та історії власного народу. Так учні ліцею, взявшись за руки, утворили традиційний «живий» ланцюг єднання, як символ того, що наша Україна - єдина країна. Для учнів були проведені виховні години на теми: «Україна-єдина країна», «День Соборності України», «Єдина країна – єдиний народ» на яких діти брали участь у обговореннях та пізнавальних вікторинах, переглядали тематичні відео та презентації. У закладі було організовано виставку дитячих малюнків «Сонце Соборності» та виставку художньої літератури «22 січня –День Соборності».

15:46 21.01.2022

Вітаємо!

Підбито підсумки проведення І етапу Всеукраїнської фотовиставки

15:04 21.01.2022

З Старим Новим роком!

Старий Новий рік - популярне у народі зимове свято. Традиційно на Старий Новий рік готують щедру кутю, співають щедрівки й маланки, водять козу та посівають. Відомо, що новорічні свята - це пора щирих привітань та подарунків. Сьогодні учні та вихованці КЗ «Великопроходівський ліцей» отримали солодкі подарунки від старости Проходівського старостинського округу Анни Биченко. Щиро вдячні за привітання і гарний настрій подарований дітям.

13:15 14.01.2022

15 грудня 2021 року учні нашого ліцею взяли участь у цікавій інтелектуальній онлайн-грі «Що? Де? Коли?»

15 грудня 2021 року учні нашого ліцею взяли участь у цікавій інтелектуальній онлайн-грі «Що? Де? Коли?» яка була організована Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого на честь річниці з дня проголошення Загальної декларації прав людини.

13:26 12.01.2022

Вітаємо!

Підбито підсумки Всеукраїнського пізнавального конкурсу «Я людина», який проходив у листопаді 2021 року та був приурочений до Міжнародного Дня толерантності і Дня Гідності та Свободи України.

14:29 10.01.2022

Вітаємо!

28 грудня 2021 року відбулася підсумкова Zoom-конференція конкурсу шкільних проєктів «ПОВСЯКДЕННЕ ЖИТТЯ В СРСР У 1980 – 1991 РОКАХ», який проводився Чеською громадською організацією Асоціацією з міжнародних питань у співпраці з Українським інститутом національної пам’яті та Українською асоціацією усної історії. В якості конкурсних робіт відбирали усноісторичні інтерв’ю, які були реалізовані вперше і виконані за методикою «Oral history». Учасниця від КЗ «Великопроходівський ліцей» Блудова Діана, учениця 10 класу під керівництвом учителя історії Фурсової Ірини Олександрівни., взяла участь у конкурсі та отримала Диплом учасниці конкурсу з усної історії. Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!

14:46 29.12.2021

28 грудня 2021 року у КЗ «Великопроходівський ліцей» відбулося довгоочікуване свято «У пошуках новорічного дива» для учнів 1-4 класів.

28 грудня 2021 року у КЗ «Великопроходівський ліцей» відбулося довгоочікуване свято «У пошуках новорічного дива» для учнів 1-4 класів. Новий рік пора подарунків і несподіванок, час коли трапляються дива і запалюють новорічні кольорові вогні. Та щоб сталося диво і засяяли новорічні вогні потрібно віднайти чарівні зірки, і в цьому, звісно ж, допоможе красуня Снігуронька. А хто ж як не діти здатні запалити зірки своїми талантами. Яскраві виступи, танці, пісні, веселі ігри з казковими героями та Дідом Морозом зі Снігуронькою створили радісну атмосферу і запалили на красуні-ялинці вогні, подарувши всім присутнім гарний новорічний настрій. Приємним завершенням свята стало отримання солодких подарунків. Щиро вдячні Дергачівському міському голові Вячеславу ЗАДОРЕНКО за приємний сюрприз для наших дітлахів.

14:07 28.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень