A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день захисту тварин

4 жовтня щорічно відзначають Всесвітній день захисту тварин. Цей день об’єднує людей у турботі та піклуванні про тваринний світ. День захисту тварин – це привід нагадати людям про їхню відповідальність, підвищити свідомість суспільства щодо необхідності захисту тварин. З нагоди свята учасники освітнього процесу КЗ "Великопроходівський ліцей" підготували фото для онлайн-виставки "Тварини наші любі друзі"

21:55 04.10.2023

Волонтерська діяльність

Педагогічний колектив Комунальний заклад "Великопроходівський ліцей" долучився до діяльності волонтерів "Батальйон невгамовних" і допоміг у придбанні тканини для пошиття натільної білизни. Сподіваємось, що умілі ручки майстринь батальйону перетворять звичайну тканину на вкрай потрібні речі, які постійно необхідні нашим захисникам і захисницям.

21:51 02.10.2023

День захисників і захисниць України

Сьогодні, 1 жовтня 2023 року ми відзначаємо День захисників і захисниць України, День українського козацтва, день Покрови пресвятої Богородиці. Це свято, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. Напередодні, з метою національно-патріотичного виховання молоді, у КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені тематичні виховні години. Також учні нашого ліцею взяли участь у пізнавальній вікторині "На захисті України" від Харківської обласної станції юних туристів. З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва, Дня Покрови пресвятої Богородиці учні КЗ "Великопроходівський ліцей" підготували творчі роботи.

21:45 01.10.2023

День пам'яті жертв Бабиного Яру

29 вересня 2023 року в Україні проводиться День пам'яті жертв Бабиного Яру. Бабин Яр - це урочище в північній частині Києва, яке стало місцем наймасовіших розстрілів євреїв у Другій світовій війні. Розстріли проводилися з 1941 по 1943 роки, під час окупації нацистами Києва. Ця трагедія – наслідок людської інтолерантності та жорстокості. Спогад про цю сторінку історії служить нам згадкою про важливість поваги до людини, незалежно від її походження, віросповідання чи переконань. Окрім того, трагедія Бабиного Яру нагадує нам про необхідність збереження миру, якою так часто нехтують країни-агресори.

21:35 29.09.2023

Вітаємо учнів, батьків та вчителів з початком нового навчального року!

Після літніх канікул, з новими силами, прагненнями і очікуваннями учасники освітнього процесу КЗ "Великопроходівський ліцей" готові приступити до навчання. Де б ми не знаходилися – ми маємо триматися разом, підтримувати один одного. Задля нашої перемоги ми маємо продовжувати працювати кожен на своєму місці. Навчатися, навчати, допомагати, підтримувати, грамотно і відповідально керувати. Наша сила – у спільному спротиві: кожна наша дія на користь освіті послаблює ворога.

10:44 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень