A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

21 лютого у КЗ «Великопроходівський ліцей» було проведено лекцію дільничим офіцером поліції, капітаном поліції Лавріненко Олександром Сергійовичем на тему «Торгівля людьми – прояв сучасного рабства»

Згідно річного виховного плану ліцею та з метою підвищення рівня проінформованості та усвідомлення учнями проблеми торгівлі людьми; зясування причин, форм та ознак цього явища; ознайомлення з правилами безпечного виїзду та перебування за кордоном; виховання почуття відповідальності за свої вчинки, пошани до людської особи у КЗ «Великопроходівський ліцей» було проведено лекцію дільничим офіцером поліції, капітаном поліції Лавріненко Олександром Сергійовичем на тему «Торгівля людьми – прояв сучасного рабства».

15:06 21.02.2022

До Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.

З нагоди Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, який відзначається в Україні щорічно 20 лютого, у КЗ Великопроходівський ліцей" були проведені виховні години на теми: "Зима, що нас змінила", "Небесна Сотня: герої не вмирають!". Учні взяли участь у щорічній акції "Ангели пам'яті".

16:45 18.02.2022

18 лютого 2022 року, учасники освітнього процесу КЗ «Великопроходівський ліцей» долучилися до проведення Всеукраїнського уроку з медіаграмотності .

У п'ятницю, 18 лютого 2022 року, учасники освітнього процесу КЗ «Великопроходівський ліцей» долучилися до проведення Всеукраїнського уроку з медіаграмотності . Всеукраїнський урок з медіаграмотності проводиться на державному рівні вперше. Його організовує Національний проект з медіаграмотності “Фільтр” Міністерства культури та інформаційної політики спільно з Міністерством освіти і науки. Медіаграмотність – це превентивна зброя проти дезінформації та життєво необхідна навичка, яку потрібно розвивати змалку. Урок з медіаграмотності покликаний привернути увагу молодого покоління до розвитку критичного мислення.

15:30 18.02.2022

18 лютого 2022 учень 10 класу Стрілець Максим взяв участь у студентсько-учнівській конференції історичного факультету ХНПУ імені Г.С. Сковороди «МИРОТВОРЧІ МІСІЇ УКРАЇНИ» (присвяченій 30-річчю участі України у миротворчих операціях під егідою ООН та

Доброю традицією у КЗ «Великопроходівський ліцей» є участь учнів у науково-практичних конференціях. Так 18 лютого 2022 учень 10 класу Стрілець Максим взяв участь у студентсько-учнівській конференції історичного факультету ХНПУ імені Г.С. Сковороди «МИРОТВОРЧІ МІСІЇ УКРАЇНИ» (присвяченій 30-річчю участі України у миротворчих операціях під егідою ООН та НАТО). Він виступив на секційному засіданні конференції з доповіддю «Український внесок в утвердження мирної Африки». Науковий керівник роботи – вчитель історії Фурсов Олександр Петрович.

15:25 18.02.2022

15 лютого День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.

15 лютого День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. З нагоди відзначення пам'ятної дати у КЗ «Великопроходівський ліцей» з метою нагадування про історичні події афганської та інших локальних воєн, за участі наших військових, виховання поваги і шани до воїнів-інтернаціоналістів було проведено виховні заходи «Афганістан то біль та смуток, чиєсь обірване життя…», "Афганська війна 1979-1989". Час непідвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності і вірності військовому обов’язку синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій інтернаціональний обов’язок, стали гідним прикладом людської гідності та героїзму.

15:20 15.02.2022

Сьогодні, 14 лютого 2022 року, з нагоди відзначення дня Св. Валентина у КЗ "Великопроходівський ліцей" відбулися цікаві та веселі змагання "Хлопці чи дівчата?"

Сьогодні, 14 лютого 2022 року, з нагоди відзначення дня Св. Валентина у КЗ "Великопроходівський ліцей" відбулися цікаві та веселі змагання "Хлопці чи дівчата?". Захід не залишив жодного з учасників та вболівальників байдужими, усім гарний настрій був гарантований.Учасники змогли перевірити себе на швидкість та кмітливість, творчо проявити себе. Також сьогодні протягом дня працювала "Пошта Купідона" і кожний бажаючий зміг передати привітання зі святом.

15:54 14.02.2022

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Різноманітні тематичні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного Інтернет простору для користувачів. Учасники освітнього процесу КЗ «Великопроходівський ліцей» не стали виключенням та долучилися до проведення таких заходів. Учні 1-4 класів напередодні дня безпечного інтернету переглядали відео та обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті. Також підготували пам’ятки «Ми за безпечний Інтернет» для молодших школярів та взяли активну участь у конкурсі малюнків на тему «Безпека в Інтернеті». Учні 5-11 класів в дистанційній формі обговорили правила безпечного користування інтернетом, виконали практичні вправи та визначали які популярні та доступні засоби профілактики загроз в інтернет середовищі.

15:45 08.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень