A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Проєкт "Казки Погорєлова" - цікава і дуже доречна в наш час ідея створення контенту, що спрямований на розвиток української малечі.(Любов П'ятигорська-Соколова)

       Хочу подякувати колективу організаторів проекту Pogorelov Tales й особисто Євгену Погорєлову за таку цікаву і дуже доречну в наш час ідею створення контенту, що спрямований на розвиток української малечі. Команда Погорєлова поставила перед собою надто важливе на сьогодення завдання – розвиток наших дітей, формування свідомого майбутнього покоління, яке вміє аналізувати, мислити, мріяти, творити. Як вирішується таке завдання? Пропоную ознайомитись із проєктами, що розміщені на сайті. Як чарівну скриньку з безцінним скарбом – дитячими казками, поданими рідною українською мовою, відкриваю я для своїх онуків портал з аудіо казками.

02:16 30.11.2023

"Визначення системи ціннісних орієнтацій учасників освітнього процесу закладів загальної середньої освіти Харківського регіону"

          28 листопада 2023 року для педагогічного колективу КЗ "Великопроходівський ліцей" координатором і науковим консультантом Харківської академії неперервної освіти Мариною Смирновою була проведена онлайн зустріч.

02:42 28.11.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ "16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЛЯ" ТРИВАЄ.

Сьогодні, 27 листопада, День білої стрічки або День усунення насильства проти жінок. Учні та вчителі КЗ "Великопроходівський ліцей" закликають - не залишатися осторонь, одягнути білу стрічку висловивши свою обіцянку ніколи не робити, а також не виправдовувати і не замовчувати насильство проти жінок. МИ - ПРОТИ НАСИЛЬСТВА!

23:36 27.11.2023

День пам’яті жертв голодоморів

      Щороку в четверту суботу листопада ми вшановуємо пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. У 2023-му День пам’яті жертв голодоморів припадає на 25 листопада. З метою ознайомлення учнів з трагічним минулим нашого народу; навчання дітей бережно ставитися до історії своєї країни, розкривати її як білі, так і чорні сторінки; виховання здатності кожної людини на скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів напередодні пам'ятної дати з учнями КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені тематичні години спілкування. 25 листопада 2023 року о 16:00 відбудеться пам'ятна акція "Запали свічку".

18:39 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень