A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Допомагаємо ЗСУ разом!

❄️🇺🇦❄️ Всі ми знаємо, що з настанням холодів, умови на фронті для наших військовослужбовців стали ще суворішими. Педагогічний колектив Комунальний заклад "Великопроходівський ліцей" не лишається осторонь і допомагає нашим ЗСУ. В грудні ми долучились до діяльності волонтерів і допомогли у придбанні матеріалу для виготовлення окопних свічок, які вже передані на фронт і зігрівають наших хлопців.

13:51 14.12.2023

Доброчинна акція на підтримку наших Героїв на передовій "Різдвяні вітання на передову"

Дякуємо нашому учню 5 класу Надолішному Дмитру за те, що він надіслав для наших воїнів іграшку "Дракона" та вітального листа. Управління освіти,культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради повідомило, що вони обов'язково відправлять іграшку та листа на передову для наших хоробрих захисників.

13:51 14.12.2023

Профілактика щодо попередження кишкових інфекцій та вірусного гепатиту А

           Відповідно до Листа Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради від 11.12.2023 №01-23/1478 та Витягу з комплексного плану заходів щодо недопущення виникнення епідеміологічних ускладнень з вірусного гепатиту А в Харківській області від 22.11.2023 №10 в КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені профілактичні бесіди з учнями на тему:"Вірусний гепатит А" та "Як захистити себе та інших від кишкових інфекцій під час надзвичайної ситуації" в режимі on-line.Також класні керівники зробили відповідні записи в класних журналах на сторінках щодо заходів з безпеки життєдіяльності та ознайомили батьків з цієї теми в батьківських групах.

02:21 14.12.2023

Новорічний квест для учнів початкової школи в безпечному середовищі Дергачівщини

                      Новорічні свята для дітей – це неймовірна подорож у світ нестримних веселощів та пригод. Тож сьогодні, 11 грудня, учням та ученицям нашого ліцею випала чудова нагода зустрітись в одному з безпечних просторів Дергачівщини та весело і з користю провести час. Діти разом з вчителями поговорили про традиції зимових свят, пройшли святковий квест, виконали веселі руханки, частували смаколики, виготовили вітальні новорічні сувеніри для воїнів ЗСУ. Наприкінці заходу учнів чекав приємний сюрприз.

13:43 11.12.2023

Підсумки Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація та приниження. На жаль, і сьогодні це поширена проблема в українському суспільстві.

13:30 11.12.2023

Перегляд вчителями освітнього серіалу “Школа без цькувань. Учителю”

Цькування серед дітей — проблема як вчителів, так і батьків, тому педагогам КЗ “Великопроходівський ліцей” було запропоновано переглянути на платформі ДІЯ.ОСВІТА освітній серіал “Школа без цькувань. Учителю”, де досвідчені експерти надали дієві поради та методи, як боротися з булінгом, в тому числі в роботі з дітьми з емоційно-поведінковими особливостями і, зрештою, як зробити так, щоб проблема булінгу лишилася в минулому. Після перегляду серіалу всі вчителі успішно пройшли тестування та отримали сертифікати.

04:41 10.12.2023

Профілактика булінгу та кібербулінгу 2023

В рамках проведення акції "16 днів проти насильства" в КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені такі заходи з профілактики булінгу та кібербулінгу:

23:15 08.12.2023

Національний тиждень читання 2023

💙💛 Любов до читання відкриває двері до пригод, пізнання нового та цілого ряду ключових мовних навичок, таких як розвиток мовлення та формування словникового запасу.

23:15 07.12.2023

Онлайн-зустріч з українською письменницею Оленою Довголенко

В рамках ІІІ Національного Тижня Читання 6 грудня учні КЗ “Великопроходівський ліцей“ зустрічалися з українською письменницею Оленою Довголенко. Цікава біографія цієї незвичайної жінки: маючи технічну освіту, пані Олена завжди мріяла стати письменницею. Її мрія здійснилася декілька років тому - був виданий роман “Усі фарби життя”. Цей твір зайняв перше місце на Всеукраїнському літературному конкурсі, тому згодом побачила світ вже повністю видана книга. Пані Олена запевнила, що мрії обов’язково збудуться, якщо дуже чогось бажати. Також письменниця розповіла про книгу казок “Зіркові пригоди Іскри”. Іскра - це її собака, що дуже любить “спостерігати” за зірками. Пригоди цього собаки зацікавили дітей. Наприкінці заходу Олена Довголенко привітала всіх зі Святом Миколая та Днем Збройних Сил України. Побажала усім, щоб наші мрії про мир обов’язково здійснилися

17:41 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень