A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

#Живицікавотабезпечно

З метою повторення правил дорожнього руху (ПДР); розвитку навичок правильної поведінки на дорозі; усвідомлення відповідальноті пішоходів як учасників дорожнього руху учні КЗ «Великопроходівський ліцей» взяли участь у районному проекті «Живи цікаво та безпечно». Так учні 9 класу створили повчальний відеоролик про важливість вивчення ПДР, учні початкової школи з допомогою вчителів створювали тематичні леп-буки та брали участь у виставці малюнків на тему «Безпека дорожнього руху», учні старших класів створювали інформаційні стенди на такі теми: «Свідомий пішохід», «Відповідальність пішоходів за порушення ПДР», «Дорожні знаки»,а учні групи подовженого дня разом з вихователем створили інформаційний стенд «Правила дорожнього руху».

16:48 06.11.2020

Золота красуня — осінь-чарівниця!

Золота красуня — осінь-чарівниця! По землі ступає, золотом іскриться. В жовте і червоне листячко фарбує І картини дивні, чарівні малює! Небо синє-синє, листя кольорове, А яке довкілля радісне, чудове! А які в жоржини, наче сонце, квіти! Світ наш неповторний, гарний, розмаїтий! Світ наш незбагненний, дивний, загадковий І такий прекрасний, і такий чудовий!

12:18 29.10.2020

Свято осені у групі "Капітошка".

Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. В дошкiльному пiдроздiлi КЗ "Великопроходiвський лiцей " стало традицією проводити Свято Осені. Цього року у старшiй групi "Капiтошка воно прошло під назвою «Осіннiй ярмарок». Пiд час виконання дiйства дiти поринули у справжню атмосферу українських традицiй та звичаїв, виконуючи жартiвливi пiснi, танцюючи українськi таночки. Всі отримали гарний настрій та ще й побували на осінньому ярмарку.

13:01 23.10.2020

Свято Покрови, День українського козацтва, День захисника України.

Напередодні Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці з метою ознайомлення учнів з історією цих свят; з традиціями і звичаями українського козацтва; виховання любові до рідної землі; розвитку таких якостей як мужність, сміливість, честь і гідність; вшанування героїзму захисників України у КЗ «Великопроходівський ліцей» для учнів було проведено: - уроки мужності на теми «Україна – мати. Вмій її захищати», «Мужність і відвага крізь покоління», «Берегиня чи амазонка? Жіноче обличчя війни», «Козацькому роду нема переводу»; - флешмоб «З любов’ю у серці – на захист України»; виставку дитячих малюнків «Свято Покрови, День українського козацтва, День захисника України», - майстер-класи з виготовлення тематичних вітальних листівок, - виставку художньої літератури «Любіть Україну завжди», - традиційний захід – спортивні змагання «Ми роду козацького діти, землі української цвіт». Шануємо пам'ять полеглих воїнів та велика вдячність тим громадянам, які присвятили життя захисту нашої держави.

16:48 13.10.2020

Щиро й сердечно вихованці дошкiльного пiдроздiлу вітають усiх із Днем захисника України.

Щиро й сердечно вихованці дошкiльного пiдроздiлу  вітають усiх із Днем захисника України – святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. В це світле свято бажають Вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру!

14:38 13.10.2020

6 жовтня 2020 року учасники виховного процесу вже традиційно долучились до проведення ІІІ Всеукраїнського уроку доброти про гуманне ставлення до тварин присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин.

З метою виховання любові та дбайливого ставлення до братів наших менших, відповідальності за них, закріплення знань про особливості догляду за домашніми котами та собаками, розширення знань про особливості пошуку загублених домашніх тварин і волонтерську діяльність для учнів та вихованців були проведені заходи у формі бесід, логічних вправ, перегляду тематичних презентацій та відео, веселих та пізнавальних вікторин про пухнастих друзів, інтерактивних занять, подорожі сайтом благодійної організації «Щаслива лапа» тощо. Пам’ятаймо, що добро починається з нас! Тварини потребують дбайливого та відповідального ставлення!

14:23 06.10.2020

З Днем Вчителя!

Традиційно, в першу неділю жовтня, в Україні святкують День учителя. Самовіддану працю вчителів у вихованні підростаючих поколінь важко переоцінити. Вчитель – горде звання, яке за життя несуть тільки самі заслужені і гідні! Так нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Бажаємо натхнення, терпіння, щирих усмішок учнів, подяки від батьків. Будьте здорові, дорогі вчителі! Безмежна вдячність вам за знання, досвід і душевне тепло.

11:14 04.10.2020

Напередодні свята Дня вихователя та дошкільного працівника у дошкільному підрозділі відбулося СВЯТО ДОШКІЛЛЯ.

Шановні колеги, вітаємо Вас з Днем працівників дошкільної освіти. Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача. Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

14:32 25.09.2020

«Побачив? Прибери»

19 вересня 2020 року Україна разом з мільйонами активістів із 180 країн світу вийшла на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Учні КЗ «Великопроходівський ліцей» також долучилися до акції заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

13:51 19.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень