A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Після довгого карантинного періоду 10 червня 2020 року дошкільний підрозділ КЗ "Великопроходівський ліцей" з радістю відкрив свої двері вихованцям.

Після довгого карантинного періоду 10 червня 2020 року дошкільний підрозділ КЗ "Великопроходівський ліцей" з радістю відкрив свої двері вихованцям. У садочку розпочався літній оздоровчий період. Відповідно до плану роботи перша декада з дітьми пройшла під назвою "Моє довкілля". Вихованці груп із задоволенням загартовувались на свіжому повітрі, доглядали за рослинами в групах та на подвір"ї, проводили досліди, долучилися до виготовлення аплікацій з теми. В рамках тижня відзначили Всесвітній день вітру (15 червня) та День медичного працівника (19 червня).

12:34 19.06.2020

З нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей учні КЗ "Великопроходівський ліцей" підготували малюнки "Ми діти твої, Україно", "Мої права".

З нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей учні КЗ "Великопроходівський ліцей" підготували малюнки "Ми діти твої, Україно", "Мої права". Нехай нашим дітям завжди сонце світить яскраво, життя дарує приємні подарунки,в вночі на чистому небі будуть сяяти мільйони гарних зірочок.

15:52 01.06.2020

З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дитина – дивовина і неповторна краплинка чистої живої джерельної води, яку треба берегти, цінувати, любити і лише тоді вона перетвориться на дивовижний повноводний океан почуттів,емоцій та вражень. Посмішки дітей — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. В них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце. Так нехай сьогодні, в День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим.

15:38 01.06.2020

"Вишиванка оберег душі моєї"

Учні та вихованці КЗ Великопроходівський ліцей" в рамках районного проекту "Рушники любові та єднання"

15:39 21.05.2020

21 травня - День Вишиванки!

День вишиванки – улюблене народне свято. Традиційно День вишиванки відзначають щороку в третій четвер травня. Цього дня заведено одягати національне вбрання, куди б не довелося йти – на роботу, на зустріч із друзями чи деінде. Українська вишиванка–це свого роду сімейний оберіг, символ, який пройшов крізь покоління, єднає рід і вшановується як святиня. Маючи таку красу, ми отримуємо енергію наших предків, пишаємось минулим та гордо дивимось у майбутнє.

15:36 21.05.2020

16 травня 2020 в Україні відзначається День Європи.

Для українців це особливий день. Ще з античних часів Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти – великої родини, об’єднаної прогресивними демократичними поглядами. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

15:04 16.05.2020

Щорічно 15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї!

З родини починається життя людини, тут вона формується як особистість. Сім’я - джерело любові та поваги. Без перебільшення можна сказати: сім'я - це найважливіше, чим багата людина. Опора, тил, підтримка, розуміння. Нехай же сьогодні кожен згадає про своїх рідних і близьких, подзвонить, напише, привітає і порадіє за те, який скарб у нього є. З Міжнародним днем сім'ї!

15:08 15.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень