A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

На цьому тижні в дошкільному підрозділі було проведено екологічне дозвілля " Всі квіти літа на гостину до нас!"

ЛІТО ЛІТЕЧКО...Хоча і карантин, обмежувальні заходи і дистанцію потрібно дотримуватися, але вихованці з своїми вихователями спостерігають за розвитком дерев, цвітінням квітів на клумбах, слухають щебіт птахів, радіють сонечку та літньому теплу. На цьому тижні в дошкільному підрозділі було проведено екологічне дозвілля " Всі квіти літа на гостину до нас!", під час якого вихованці уявили себе фотографами, ознайомилися з рослинами рідного краю. А на згадку про екскурсію створили квіткові композиції. Найкращий рідний край, найдорожчий, наймиліший!

13:08 17.07.2020

З ДНЕМ РИБАЛКИ!!!

Святкування до ДНЯ РИБАЛКИ, яке В 2020 році припадає на 12 липня, вдалося на славу. Вихованці дошкільного підрозділу КЗ "Великопроходівський ліцей" займалися спортом, здійснили заочну подорож на рибалку та наловили чимало риби.

12:41 13.07.2020

На цьому тижні у дошкільному підрозділі КЗ "Великопроходівський ліцей" практичним психологом Іжак, А.С. було проведено заняття на тему "Казка вчить, як на світі жить".

Мета якого, було створення позитивного настрою у дітей та розвиток дрібної моторики через використання елементів вправ Су-джок, мисленням, уваги та зоровим сприйняттям. Діти самі ініціювали казку "Колобок" де у кожного був свій казковий герой, та головною пригодою було виконання завдань, з допомогою яких вихованці нашого садка врятували Колобка. Ця театральна подорож допомогла зрозуміти дітям, що треба допомогати одне одному та не покидати друзів у біді.

15:31 10.07.2020

Відповідно до плану роботи дошкільного підрозділу КЗ "Великопроходівський ліцей" на літній оздоровчий період з 06.07. по 10.07.2020 з вихованцями був проведений «Тиждень безпеки дорожнього руху».

Відповідно до плану роботи дошкільного підрозділу КЗ "Великопроходівський ліцей" на літній оздоровчий період з 06.07. по 10.07.2020 з вихованцями був проведений «Тиждень безпеки дорожнього руху». В рамках тижня заплановано та проведено різні заходи: заняття: «Ми - пасажири», «Малятам про дорожній рух»; бесіди з дітьми «Як потрібно переходити через вулицю», «Світлофор»; «Дотримуйся правил дорожнього руху», «Дитина і дорожній рух», «Ми пішоходи»; рухливі ігри «Горобчики і автомобілі»,«Будь обережним», «Літаки», «Кольорові автомобілі», «Потяг»; дидактичні ігри «Світлофор», «Хто їде, хто де йде» , «Ми маленькі пішоходи»; «Дорога не для забави», «Куди їдуть машини?» з метою закріплення з дітьми елементарних правил дорожнього руху, ознайомлення з кольорами світлофора, вчили бути відповідальним за своє життя.

14:25 10.07.2020

07 липня 2020 року вихованці дошкільного підрозділу КЗ "Великопроходівський ліцей" святкували Івана Купала.

Ой на Івана, ой та на Купала, Котилася зоря з неба, та у в воду впала. А дівчина за водою пустила віночок, Заплуталась ясна зірка в зелен барвіночок. А дівчина-чарівниця на долю гадала, Як узріла ясну зірку, так і заспівала.

08:56 08.07.2020

З нагоди 24-ї річниці Конституції України виставка дитячих фотографій «Моя Батьківщина- Україна»

28 червня Україна відзначає День Конституції. Це державне свято щорічно відзначається на честь ухвалення Конституції незалежної України. День Конституції – не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. Щиро вітаємо всіх із Днем Конституції! Ми пишаємося нашою країною і з гордістю відзначаємо це державне свято!

15:45 28.06.2020

Напередодні Дня Конституції в дошкільному підрозділі КЗ "Великопроходівський ліцей" відбулися виховні заходи патріотичного спрямування.

Якщо є українцем Ти, Але подався у інші світи — Благослови Тебе Боже, Та мову й культуру свою зберегти Держава Тобі допоможе. З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ!

15:38 28.06.2020

На цьому тижні вихованці дошкільного підрозділу разом з практичним психологом Іжак А.С. відправилися у подорож до країни Емоцій. 

На цьому тижні вихованці дошкільного підрозділу разом з практичним психологом Іжак А.С. відправилися у подорож до країни Емоцій. Метою подорожі було навчитися розпізнавати емоційні почуття, визначати їх характер та добре розуміти власну поведінку та поведінку інших, формування позитивних емоцій, почуттів через посмішку, кольоросприйняття та музику. Подорожуючи, діти отримали безліч емоцій, смайлики та подарунки-посмішки від друзів.

15:27 25.06.2020

До відзначення Дня моряка долучилися дошкільнята КЗ "Великопроходівський ліцей".

День моряка – це професійне свято всіх, хто пов'язаний з мореплавством. Традиційно, щороку воно проводиться 25 червня. Сама наявність такого свята, як День моряка в Україні – це свідчення глибокої поваги та шани до всіх працівників моря.

13:33 25.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень