A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дитина – дивовина і неповторна краплинка чистої живої джерельної води, яку треба берегти, цінувати, любити і лише тоді вона перетвориться на дивовижний повноводний океан почуттів,емоцій та вражень. Посмішки дітей — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. В них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце. Так нехай сьогодні, в День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим.

15:38 01.06.2020

"Вишиванка оберег душі моєї"

Учні та вихованці КЗ Великопроходівський ліцей" в рамках районного проекту "Рушники любові та єднання"

15:39 21.05.2020

21 травня - День Вишиванки!

День вишиванки – улюблене народне свято. Традиційно День вишиванки відзначають щороку в третій четвер травня. Цього дня заведено одягати національне вбрання, куди б не довелося йти – на роботу, на зустріч із друзями чи деінде. Українська вишиванка–це свого роду сімейний оберіг, символ, який пройшов крізь покоління, єднає рід і вшановується як святиня. Маючи таку красу, ми отримуємо енергію наших предків, пишаємось минулим та гордо дивимось у майбутнє.

15:36 21.05.2020

16 травня 2020 в Україні відзначається День Європи.

Для українців це особливий день. Ще з античних часів Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти – великої родини, об’єднаної прогресивними демократичними поглядами. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

15:04 16.05.2020

Щорічно 15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї!

З родини починається життя людини, тут вона формується як особистість. Сім’я - джерело любові та поваги. Без перебільшення можна сказати: сім'я - це найважливіше, чим багата людина. Опора, тил, підтримка, розуміння. Нехай же сьогодні кожен згадає про своїх рідних і близьких, подзвонить, напише, привітає і порадіє за те, який скарб у нього є. З Міжнародним днем сім'ї!

15:08 15.05.2020

10 травня - День матері

День матері – одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде сильно любити, незважаючи ні на що. Найважливіші в цей день увага і щира подяка мамі за життя. Учні та вихованці КЗ "Великопроходівський ліцей" радо привітали всіх матусь з цим зворушливим та ніжним святом і подарували малюнки, поробки та найщиріші слова.

14:47 11.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень