A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Важлива інформація "BRAMA"

         BRАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою «BRAMA» пропонує долучитись до своєї одноіменної спільноти.

13:53 29.02.2024

26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

        26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, що був встановлений 2020 року Указом Президента України № 58 на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

16:49 26.02.2024

Офлайн конференція для освітян "Kharkiv: Education under ground"

        Сьогодні, 26 лютого 2024 року, відбулася офлайн конференція для освітян "Kharkiv: Education under ground" організаторам якої стали Я І МОЯ ШКОЛА та Iryna Minkovska за підтримки проєкту агентства США з міжнародного розвитку USAID "Зміцнення громадської довіри" (UCBI). Тож взяти участь у дискусіях, щодо покращення освітньої ситуації в Харкові та регіоні випала можливість Ірині Надолішній, вчителю математики нашого ліцею. Разом з 35 спікерами як з України, так із-за кордону обговорювали такі питання:

16:43 26.02.2024

 #Україна_переможе #все_буде_Україна

           У лютому 2014 року росія розв’язала війну проти України, а 24 лютого 2022-го розпочала повномасштабне вторгнення у нашу країну. Кремль планував знищити українську державу та ідентичність. Але ЗСУ — міцніші за сталь: вони дали ворогу відсіч, й вони продовжують захищати нас. 🇺🇦 Напередодні Другої річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну, учасники освітнього процесу КЗ "Великопроходівський ліцей" взяли участь у онлайн заході "Два роки незламності, сили та витримки".Віримо, що Україна обов'язково переможе, адже за нами правда.

16:29 24.02.2024

#Міжнародний_день_рідної_мови🇺🇦✍️

💙💛 Щороку 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято досить молоде. Воно було запроваджено у листопаді 1999 року з метою захисту мовної й культурної багатоманітності.

16:11 21.02.2024

#герої_не_вмирають #Небесна_Сотня

 20 лютого в Україні - День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Пам'ятну дату було встановлен з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, які змінили хід історії нашої держави.

16:11 20.02.2024

День єднання України

                                                   💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛        

22:18 16.02.2024

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

           Щороку 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.Цього дня ми віддаємо шану тим, кому довелося воювати в чужих країнах. Найбільш масштабною та трагічною була війна в Республіці Афганістан: рівно 35 років тому, 15 лютого 1989 року, останній солдат залишив афганську землю. Сьогодні учасники освітнього процесу КЗ "Великопроходівський ліцей" зустрілись на тематичному онлайн заході. Вчитель історії Головіна Л.П. ознайомила учнів з трагічною сторінкою нашої історії, розширила знання дітей про історичні події, обговорила особливості Афганської війни і сучасної агресії Росії проти України.

22:12 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень