A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Новорічний тиждень у групі продовженого дня.

З 23 по 27 грудня 2019 року в групі продовженого дня також панував святковий передноворічний настрій. Цілий тиждень діти малювали малюнки, виготовляли подарунки та сувеніри, водили хоровод, під час прогулянки на свіжому повітрі біля справжньої живої ялинки. В останній день було проведено гру-подорож, під час якої вихованці дізналися, як святкують Новий рік в різних країнах світу.

09:33 28.12.2019

Новорічне свято від учнів 5-11 класів

Напередодні новорічних та Різдвяних свят, 27 грудня 2019 року учні 5-11 класів подарували святковий новорічний настрій, несподівані враження та казкову атмосферу. Учасники поринули в атмосферу дитинства, загадали бажання та отримали новорічні подарунки від Проходівського сільського голови Євчуна О.О. Тож нехай мрії здійснюються, а дива справджуються. З Новим роком та Різдвом Христовим!!!

09:27 28.12.2019

Новорiчна казка "Мрii збуваються".

Кожна дитина незалежно від віку чекає дива в Новий рiк: попрохати у Діда Мороза здійснення найзаповітніших мрій та багато подарунків. Ось i учні початкових класів КЗ "Великопроходiвський лiцей" 26 грудня дочекалися новорiчного дива та поринули у Новорiчну казку "Мрii збуваються".

08:51 27.12.2019

Учні початкових класiв відвідали Харківський державний академічний театр ляльок імені В. А. Афанасьєва

В день Святого Миколая 19 грудня учні початкових класiв КЗ «Великопроходівський ліцей» відвідали Харківський державний академічний театр ляльок імені В. А. Афанасьєва. Під час екскурсії учні відвідали музей ляльок, та переглянули виставу «Снігова Королева». Хоча діти вже були знайомі з цією казкою, проте театральна версія вразила їх ще більше.

08:26 20.12.2019

Підготовка майбутніх першокласників.

Відповідно до плану роботи дошкільного підрозділу КЗ "Великопроходівський ліцей" на 2019/2020 навчальний рік протягом листопада-грудня було здійснено колективний перегляд відкритих занять проведених вихователями різновікових груп "Веселка" та "Капітошка". Під час проведення занять вихователі продемонстрували різномінітні форми роботи з підготовки майбутніх першокласників до школи, а також обмінялися досвідом щодо реалізації напрямку національно-пітріотичного виховання у дошкільному підрозділі.

08:33 18.12.2019

#HealthySchools

#HealthySchools Для формування правильної постави потрібна повсякденна робота, необхідно приділяти велику увагу вихованню у дітей звички приймати правильну робочу позу в різних умовах. На уроках в початковій школі КЗ "Великопроходівський ліцей" використовуємо мішечки із сіллю для формування правильної постави у школярів. Завдяки цій методиці покращується зір, стає рівною постава, діти менше хворіють. Починаючи з першого класу, учнів привчаємо тримати на уроках мішечки із сіллю на голові. Якщо на уроці хтось спробує відхилитися від заданої осі, відразу відбувається падіння мішечка. Це сигнал для учня, що необхідно сісти правильно. З часом діти звикають працювати з мішечками й знають, що цей предмет просто необхідний. Батьки такий досвід застосовують і в домашніх умовах.

15:27 17.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень