A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

11 жовтня у КЗ «Великопроходівський ліцей» пройшли заходи з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.

11 жовтня у КЗ «Великопроходівський ліцей» пройшли заходи з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва. Так, в рамках національно-патріотичного виховання в навчальному закладі проводились години спілкування по класах: “Слава козацька не вмре, не поляже”, “В єдності наша сила”, “Козацька слава України”, “Ми роду козацького діти”. Протягом дня учні молодшої школи мали змогу спробувати свої сили беручи участь у козацьких розвагах, учні 7-8 класів змагалися з футболу, а старшокласники, члени рою «Характерники», показали елементи стройової підготовки учням школи під час святкової лінійки. Крім того, вже традиційно, в ліцеї протягом тижня учні малювали малюнки, виготовляли обереги та вітальні листівки. Вітаємо всіх з Днем захисника України. Нехай патріотизм, сила волі та незламна віра у щасливе майбутнє рідної землі стануть Вашими вірними друзями на все життя. Миру, добра і процвітання нашій країні.

08:16 15.10.2019

Напередодні свята Дня українського козацтва 10 жовтня 2019 року у дошкiльному пiдроздiлi КЗ «Великопроходiвський лiцей» відбулась весела спортивна розвага «Ми – веселi козачата.» за участю вихованців рiзновiкових груп «Веселка» та «Капiтошка».

Напередодні свята Дня українського козацтва 10 жовтня 2019 року у дошкiльному пiдроздiлi КЗ «Великопроходiвський лiцей» відбулась весела спортивна розвага «Ми – веселi козачата.» за участю вихованців рiзновiкових груп «Веселка» та «Капiтошка». Захоплюючий сюжет, нетрадиційне спортивне обладнання підтримували живий інтерес учасників, командний дух та прагнення до перемоги. Також, протягом тижня вихователями були проведенi тематичнi заняття, дiти виготовляли вiтальнi листiвки та сувенiри.

10:34 11.10.2019

#HealthySchools_UA#HS_UA#afk_distribution#steam_toys#education_toys

Наш ліцей - учасник програми "Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів". Беремо участь у розіграші конструктора "IO Blocks Guidecraft" від AFK-DISTRIBUTION. #HealthySchools_UA#HS_UA#afk_distribution#steam_toys#education_toys

11:55 07.10.2019

50-річний ювілей КЗ "Великопроходівський ліцей".

04 жовтня у КЗ «Великопроходівський ліцей» святкували урочистий 50-річний ювілей. На свято завітали почесні гості: заступник начальника управління освіти, культури і туризму Дергачівської РДА Скрипка К.С., голова Проходівської сільської ради Євчун О.А. та вчителі-ветерани педагогічної праці. Дякуємо всім присутнім за теплі слова та привітання, було неймовірно. З ювілеєм, рідна школо!

11:34 07.10.2019

4 жовтня в Україні відзначається Всесвітній день захисту тварин, тому з метою виховання доброти у дітей та відповідального ставлення до всього живого у КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені уроки доброти на тему "Гуманне та відповідальне став

4 жовтня в Україні відзначається Всесвітній день захисту тварин, тому з метою виховання доброти у дітей та відповідального ставлення до всього живого у КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені уроки доброти на тему "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин". Були обговорені питання уважного та дбайливого ставлення до тварин, поваги до їхнього життя. Діти ще раз переконалися в тому що піклування над тваринами робить наш світ кращим та милосерднішим.

07:47 04.10.2019

До Міжнародного дня людей похилого віку.

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. День літньої людини — це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу. На передодні свята учні початкової школи КЗ «Великопроходівський ліцей» виготовили вітальні листівки для дідусів та бабусь. У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Бажаємо вам міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями. Нехай близькі люди завжди оточують вас турботою і теплом!

12:27 03.10.2019

Свято Гарбуза у початковій школі.

Яскраве і запальне свято Гарбуза вже другий рік поспіль вiдбулося у КЗ «Великопроходівський ліцей». До свята готувалися всі: діти виготовляли прикраси для декорування актової зали та готували концертну програму, а батьки добирали рецепти найсмачніших страв із гарбуза. Хто б міг подумати скільки всього можна придумати лише з гарбуза?! Креативність вчителів, батьків та учнів була на найвищому рівні. Сьогодні зібралося чимало гостей: дізнатися про цілющі властивості гарбуза, поласувати гарбузовими смаколиками, познайомитися із кулінарними новинками страв із цього овоча, взяти участь у змаганнях, тощо. Цей захід подарував усім, хто завітав до нашого ліцею, гарний настрій та позитивні емоції.

09:16 30.09.2019

День Дошкілля!

Свято ДОШКIЛЛЯ завжди об’єднуЄ дітей, педагогів та батьків, усіх людей, причетних до дошкільного дитинства. В рамках святкування тижня в дошкiльному пiдроздiлi КЗ «Великопроходiвський лiцей» пройшли тематичні заходи та конкурсні естафети з участю дошкільників. Шановнi працiвники дошкiльного пiдроздiлу, ви тi хто віддає свою любов малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить благополучне дитинство і подальша доля кожного вихованця. Вихователі, любі наші, Найласкавіші і найкращі! Вас вітаємо, вам ми вдячні, Бо ж нелегкі свої задачі Ви виконуєте відмінно, Добросовісно і сумлінно! Таке покликання Вам долею дано - з Любов’ю дітям серце віддавати. Цей шлях життєвий обрано давно Професія чудова – вихователь!

09:08 30.09.2019

Протягом тижня з 23 по 27 жовтня у КЗ "Великопроходiвський лiцей" проведено виставку-конкурс учнiвських поробок на тему : "Ходить гарбуз по городу!".

Протягом тижня з 23 по 27 жовтня у КЗ "Великопроходiвський лiцей" проведено виставку-конкурс учнiвських поробок на тему : "Ходить гарбуз по городу!". Усі учнi лiцею взяли активну участь у заходi. Родичі поважного Гарбуза, від золотої цибулинки-сонечка і картопляних капцiв до рiзних казкових героЇв завітали до нашого закладу. Осінь аплодує стоячи усім учасникам та дякує за активну участь у святі.

09:04 30.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень