A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

28 лютого 2020 року у КЗ «Великопроходiвський лiцей» проведена зустріч з батьками майбутніх першокласників: «Нова українська школа – запорука життєвого успіху дитини".

28 лютого 2020 року у КЗ «Великопроходiвський лiцей» проведена зустріч з батьками майбутніх першокласників: «Нова українська школа – запорука життєвого успіху дитини". До батьків звернулася директор ліцею І.Кашкарова, яка познайомила з матеріально-технічною базою закладу та доповіла про особливості зарахування дитини до 1 класу. Заступник директора Т.Чепенко ознайомила батьків з особливостями організації освітнього процесу в 1 класі. Через систему ігрових та тренінгових вправ педагоги закладу ( Ахметова М.В, Іжак А.С.) продемонстрували батькам зміни в організації освітнього процесу, що відбудуться під час переходу дитини із закладу дошкільної освіти до школи. В ході зібрання відповідали на запитання, що цікавили батьків; намагалися налагодити контакти та створити позитивну взаємодію, порозуміння. Батьки стали учасниками подорожі до Нової української школи: утворивши коло, обмінювалися думками, проводили вправи, працювали в групах. Такі форми роботи сприяли вирішенню питань, що були поставлені батьками на початку зустрічі.

16:19 02.03.2020

Розпочався тиждень української мови та літератури

Сьогодні, у перший день Тижня української мови у КЗ «Великопроходівський ліцей» діяв музей української мови, в якому були представлені різноманітні експонати. Відвідавши декілька віртуальних залів, учні дізналися про розвиток української мови, творчість відомих письменників, взяли участь у конкурсі читців, заспівали народних пісень.

14:56 02.03.2020

«Масляна до нас приходить»

Масляна є одним з найстаріших свят слов'янських народів. Це неповторне, веселе, колоритне свято, сповнене народних традицій та обрядів, триває цілий тиждень, який передує настанню Великого посту. Масляний тиждень символізує проводи зими і радісне очікування весни. Сьогодні учасники освітнього процесу КЗ "Великопроходівський ліцей" влаштовували театральні виступи «Масляна до нас приходить», де згадували історію та традиції цього свята, розважалися іграми і забавками, проводжали зиму обрядом спалювання солом’яної баби та із задоволенням скуштували традиційні смаколики, що приготували разом зі своїми батьками.

16:37 28.02.2020

#HealthySchools_UA

#HealthySchools_UA Учні КЗ «Великопроходівський ліцей» дбають про своє фізичне здоров’я, тому дуже полюбляють робити вправи на розтяжку. Розтяжка або стретчинг - комплекс вправ, спрямований на розвиток гнучкості тіла. Заняття робить зв'язки і суглоби більш еластичними, до того ж, стретчинг стимулює кровообіг і знімає психоемоційне напруження.

15:33 28.02.2020

#HealthySchools_UA

#HealthySchools_UA «Ми є те, що ми їмо». Вірність цього вислову підтвердили найновіші наукові дослідження. Вчені дійшли висновку, що їжа найдивовижнішим чином впливає на наші розумові процеси. Від того, що ми з'їли, залежать не тільки наше самопочуття, але також і настрій та ясність мислення. Учні КЗ «Великопроходівський ліцей» точно знають, що корисно їсти для гарного настрою та здоров’я. На цьому тижні школярі на уроках малювання, на художніх гуртках, а також вдома з батьками малювали улюблену здорову їжу та влаштували виставку малюнків у приміщенні шкільної їдальні.

14:29 28.02.2020

Учні 9,11 класу 27.02.2020 року відвідали Державний навчальний заклад "Слобожанський регіональний центр професійної освіти"

ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ МАСНИЦІ ЗАВЕДЕНО ХОДИТИ У ГОСТІ. І цього року учнів нашого ліцею запросив до себе Державний навчальний заклад "Слобожанський регіональний центр професійної освіти". Гостинна зустріч, цікава екскурсія, професійні майстер-класи, релакс-хвилинка, розважальна програма і, звісно ж, смачне частування - все це створило атмосферу позитиву, в якій майбутні випускники отримали змогу ще раз замислитися над вибором свого життєвого шляху.

12:39 28.02.2020

#HealthySchools_UA

#HealthySchools_UA Сьогодні учні початкових класів КЗ «Великопроодівський ліцей» на перерві цікаво і з користю проводили час – грали в ігри на розвиток мовного дихання. Правильне мовне дихання забезпечує нормальне звукоутворення, створює умови для підтримки нормальної гучності мови, чіткого дотримання пауз, збереження плавності мови і інтонаційної виразності. Школярі були у захваті від таких ігор.

08:28 28.02.2020

Інтернет-збори батьків майбутніх першокласників

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників взяти участь у Інтернет-зборах, що проводитимуться з 1 по 31 березня 20120 року на сайті Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» http://edu-post-diploma.kharkov.ua. Даний захід відбудеться за ініціативи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації з метою поширення практики організації різних форм роботи з батьками дітей старшого дошкільного віку та на виконання обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2019 – 2023 роки, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 06 грудня 2018 року № 817-VIІ.

14:46 25.02.2020

Тиждень ГПД

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов тиждень групи продовженого дня в КЗ «Великопроходівський ліцей» з 17 по 21 лютого 2020 р. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість дітей, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. План містив багато цікавих та змістовних заходів.І вже по завершенню тижня можна сказати, що сподівання учасників на отримання позитивних емоцій справдилися. Кожен день мав певне спрямування, а саме: День знань, День руханки та танцю, День природи, День «Умілих ручок», День казки. Були проведені такі заходи: - Інтелектуальна гра “Найрозумніший” - Подорож у Країну “Кросвордія”(головоломки, ребуси) - Спортивні змагання «Ну, постривай!» - Цікаві перерви (ігри та розваги) - Дискотека “Танцювальний калейдоскоп” - Виховний захід «Моя Батьківщина – рідна Україна» - Квест “Юні дослідники” - Творче заняття образотворчого гуртка - Творче заняття декоративно-прикладного гуртка - Виставка дитячих робіт «Подарунок мамі» - Виховний захід «У світі казки чарівної» - Інсценізація казок на сучасний лад - Перегляд українських казок Дякую всім керівникам гуртків та дітям, які брали активну участь у проведених заходах.

08:16 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень