A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Всі ми родом з дитинства, а воно у нас насамперед асоціюється із загадковою казкою, яка веде у чарівну країну мрій. Саме тому другий день тижня початкових класiв 28 сiчня пройшов під девізом «Хто багато читає, той багато знає!» .

Всі ми родом з дитинства, а воно у нас насамперед асоціюється із загадковою казкою, яка веде у чарівну країну мрій. Саме тому другий день тижня початкових класiв 28 сiчня пройшов під девізом «Хто багато читає, той багато знає!» . Учні початкової школи поринули у багатогранний світ книги, де на них чекали книжкові відкриття, зустрічі з улюбленими героями, мудрі поради бібліотекаря. Активну участь дiти взяли у конкурсі малюнків: «Світ казок».

08:51 29.01.2020

#HealthySchools

#HealthySchools В КЗ "Великопроходівський ліцей" вихованці дошкільного підрозділу (групи "Веселка" і "Капітошка") щодня із задоволенням роблять оздоровчу зарядку, щоб бути здоровими, бадьорими і у гарному настрої.

15:46 28.01.2020

27 сiчня 2020 року у КЗ "Великопроходiвський лiцей" стартували предметнi тижнi.

27 сiчня 2020 року у КЗ "Великопроходiвський лiцей" стартували предметнi тижнi. Першим вiдкрив свої дверi ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВИХ КЛАСIВ. Пiд час вiдкриття Королева наук познайомила учнiв з планом заходiв, що будуть проведенi протягом тижня, а науки в свою чергу запросили дiтей ближче познайомитися з ними. Тож бажаємо учням початкових класiв нових звершень та перемог!

09:10 28.01.2020

27 січня Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту.

27 січня Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. З метою формування уявлення учнів про Голокост як безпрецедентне явище в історії XX ст.,формування толерантної свідомості та стійкого негативного ставлення до будь яких дискримінації в сучасному суспільстві у КЗ "Великопроходівський ліцей" з школярами були проведені години спілкування "День пам'яті жертв Голокосту в Україні".Пам’ять про найтяжчий злочин – проти людяності – повинна жити заради того, щоб більше ніколи знову не повторилися подібні трагедії, які прокотилися Україною й світом у минулому столітті.

08:24 28.01.2020

"Усі ми родом з України, пісенний край наш солов'їний"

22 січня в КЗ "Великопроходівський ліцей" у групі продовженого дня також відзначався День Соборності України. Для молодших школярів було проведено вікторину про державні та народні символи України "Усі ми родом з України, пісенний край наш солов'їний". У вільний час діти читали цікаві факти про нашу Батьківщину та оформили патріотичні плакати.

16:49 22.01.2020

День Соборності України.

З метою виховання нацiональної свiдомостi учнiв, формування рис громадянина Української держави, поглиблення знань про iсторичний факт злуки українського народу та виховання глибокої поваги до Батькiвщини 22 січня 2020 року учні та вихованці КЗ «Великопроходівський ліцей» з гордістю відзначили День Соборності України. Протягом тижня з дітьми були проведені тематичні години спілкування «Соборна Україна – одвічна мрія народу», історична гра «Україна: історія і сьогодення», художня виставка "Сонце соборності" та виставка в шкільній бібліотеці «День Соборності України». У цей день ми хочемо побажати всім любові і щастя, міцного здоров’я. Нехай зростає і міцніє наша соборна Україна.

14:07 22.01.2020

#HealthySchools

#HealthySchools В КЗ "Великопроходівський ліцей" відбулась акція "Fruit selfie" для участі в якій учням необхідно було незвично презентувати свій улюблений фрукт. Діти з радістю виконали всі умови і отримали величезне задоволення.

15:17 16.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень