A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

#HealthySchools

#HealthySchools 29 листопада для учнів початкових класів КЗ "Великопроходівський ліцей" було проведено бібліотечний урок "Пам'ятай про основне, що здоров'я головне". Діти завітали у країну "Вітамінія", де ознайомилися з корисними властивостями фруктів та овочів.

08:18 02.12.2019

Країна «Вітамінія»

Спільно з Великопроходівською сільською бібліотекою філія 23 було проведено бібліотечний урок «Пам‘ятай про основне, що здоров‘я головне».

14:57 29.11.2019

"Вогонь друг.... чи ворог людини?".

28 листопада 2019 року з вихованцями різновікової групи "КАПІТОШКА" дошкільного підрозділу КЗ "Великопроходівський ліцей" було проведено спортивну розвагу з ОБЖ на тему : "Вогонь друг.... чи ворог людини?". В ході заняття діти розіграли казку про трьох поросят, рятували тварин від вогню, а наприкінці заняття до вихованців завітав пожежний, який нагадав про правила безпеки з вогнем.

08:19 29.11.2019

27 листопада 2019 року учні початкових класів відвідали Харківський планетарій ім.Ю.О.Гагаріна.

З метою поглиблення знань про навколишній світ, про планети Сонячної системи та Всесвіту учні початкових класів КЗ «Великопроходівський ліцей» 27 листопада 2019 року відвідали Харківський планетарій ім.Ю.О.Гагаріна. Планетарій це унікальне місце, де фантастика стає реальністю, а зоряне небо милує своєю красою і відкриває свої таємниці будь-коли та за будь-якої погоди. Учні дізналися наскільки різноманітним є світ зірок, познайомилися з гігантами та карликами серед зірок. Екскурсія була чудовою і пізнавальною. Учні отримали купу емоцій, задоволення і мали змогу загадати бажання.

08:12 28.11.2019

#HealthySchools

#HealthySchools 27 листопада для учнів КЗ "Великопроходівський ліцей" на обід була приготована страва зі збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в закладах освіти Євгена Клопотенка, затвердженого Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Усім було дуже смачно та корисно!!!

13:40 27.11.2019

25 листопада 2019 року вихованці групи продовженого дня також приєдналися до акції "16 днів проти насильства".

25 листопада 2019 року вихованці групи продовженого дня також приєдналися до акції "16 днів проти насильства". Було проведено годину спілкування на тему "Права дітей", під час якої діти пригадали свої права та обов'язки, згадали казки, в яких були порушені різні права головних героїв. Оформлено творчі колективні плакати "Наші долоні проти насильства" і "Ця рука нікого не вдарить".

08:39 26.11.2019

#HealthySchools

#HealthySchools Питний режим дня передбачає раціональний порядок споживання води протягом дня для підтримки необхідного водного балансу в організмі людини. Це дуже важливо, адже при значних фізичних навантаженнях, активному занятті спортом організм людини активно втрачає рідину. Для компенсації цих фізіологічних витрат рідини і необхідно обрати правильний питний режим дня і знати, як правильно пити воду. Саме тому для учнів 8 класу було проведено годину спілкування "Питний режим: важливо знати та виконувати", на якому учням розповіли про те, що вода відіграє дуже важливу роль у процесі розчинення солей в організмі, «транспортування» необхідних речовин до клітин та тканин, терморегуляції, виводить продукти життєдіяльності і бере участь у всіх основних життєво важливих процесах організму.

08:37 26.11.2019

У зв'язку з відзначенням Дня захисту дітей від сексуальної експлутації та домашнього насилля у КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені виховні заходи з практичним психологом

У зв'язку з відзначенням Дня захисту дітей від сексуальної експлутації та домашнього насилля у КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені виховні заходи з психологом на тему" Домашнє насилля: ознаки та схема дії дитини", проведення бесід "Насильство в сім'ї : диференціація випадків", які були спрямовані на виховання в учнів морально-етичних норм поведінки.

08:32 26.11.2019

Флешмоб "Розірви коло насильства"

25 листопада учні КЗ "Великопроходівський ліцей" в рамках щорічної Всесвітньої акції "16 днів боротьби з насильством щодо жінок" взяли участь у флешмобі "Розірви коло насильства", спрямованому на попередження та протидію насильству, формування нульової толерантності в суспільстві щодо насильства в усіх його проявах.

15:46 25.11.2019

#HealthySchools "Спорт та зарядка - здорове малятко".

#HealthySchools "Спорт та зарядка - здорове малятко". Кожного ранку учні та вихованці КЗ "Великопроходівського ліцею" поспішають на ранкову зарядку, яка зранку підіймає настрій))) Вранці часу я не гаю, На зарядку вибігаю, Марширую, присідаю, Легко бігаю, стрибаю, І не стомлююсь нітрішки, Бо я дужі маю ніжки.

09:54 25.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень