A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

#День_Європи 🇪🇺🇺🇦🤝#Європейські_цінності🇪🇺

       Усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на європейському континенті в Україні встановлено День Європи, який тепер українці відзначатимуть щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу.

04:53 09.05.2024

#День_памяті_та_примирення 🕯️🤝🕊️

          Сьогодні, 8 травня, у День пам'яті та примирення і Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні учасники освітнього процесу КЗ "Великопроходівський ліцей" долучились до тематичних онлайн заходів "Мужність і відвага крізь покоління", "Пам'ятаємо. Перемагаємо". "1939-1945 - Ніколи знову", а також учні взяли участь у пізнавальній вікторині. На зустрічах було обговорено основні етапи, причини та наслідки Другої світової, а також висвітлено "ціну" війни – реальні людські та матеріальні втрати України, наголошено на внеску України в перемогу антигітлерівської коаліції над нацистською Німеччиною та її союзниками. Такі обговорення є важливими для формування кожного учня/учениці як особистості, яка усвідомлює свою належність до Українського народу, сприймає війну як складний суспільно-політичний процес, протистояння між країнами, народами, поглядами, але завжди – як лихо, як руйнівний процес, що дорого коштує кожному громадянину й руйнує економіку, культури держав та долі звичайних людей.

04:49 08.05.2024

#ВеликденьзEddy #великодні_приготування

          З давніх-давен Великдень асоціюється з ароматом свіжої випічки, затишними сімейними посиденьками та щирою радістю. Напередодні свята учасники освітнього процесу КЗ "Великопроходівський ліцей" також охоче поділились своїми великодніми приготуваннями.

04:35 04.05.2024

Тиждень безпеки дитини

                                                                  ☢️☝️♻️👮‍♀️👮‍♂️🚨⛑️🚑🚒🧑‍🚒🔥🧯

04:19 03.05.2024

#дзвони_Чорнобиля ☢️☢️☢️⚛️⚛️⚛️

         З нагоди відзначення 38 річниці з дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції та вшанування пам'яті Героїв-ліквідаторів масштабної техногенної катастрофи яка сталась на території України 26 квітня 1986 року з учнями КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені години спілкування.

21:23 26.04.2024

#сковорода_хаб #навчання_протягом_життя

✍️📖☝️Підвищення кваліфікації є невід'ємною частиною професійної діяльності сучасного вчителя. Тож сьогодні, 24 квітня, вчителі КЗ "Великопроходівський ліцей" відвідали онлайн-захід, де проводилась презентація освітніх програм з курсів для підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗЗСО, ЗДО, ЗДПО, ЗФПО. Захід був організований інститутом післядипломної освіти і менеджменту та регіональним центром змішаної освіти "Сковорода-хаб" на базі ХНПУ імені Г.С. Сковороди .

23:09 24.04.2024

Міжнародний день Землі

🌎 Кожного року 22 квітня відзначається Міжнародний день Землі – свято природи, яке нагадує про важливість збереження нашої планети та її ресурсів. Цей день започаткований з метою підкреслення проблем екології, привернення уваги до потреби збереження природи, є нагадуванням про те, що планета Земля – це наш дім, і ми всі маємо обов'язок берегти її ресурси.

22:53 22.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень