A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день числа «Пі»

📈14 березня у світі щорічно відзначається одне з самих незвичайних свят - Міжнародний день числа «Пі». З цим числом ми стикаємося вже в молодших класах школи, коли починаємо вивчати коло. Число «Пі» - це математична константа, яка виражає відношення довжини кола до довжини її діаметру. В цифровому вираженні "Пі" починається як 3,141592... і має нескінченну математичну тривалість

17:26 14.03.2024

210 років від народження Тараса Григоровича Шевченка

         9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм. Шевченко був відомий і боротьбою за визволення українського народу. Пройшло 210 років від народження Великого Кобзаря, проте кожне слово, написане поетом, і досі актуальне. Український видатний митець залишив кілька важливих послань, які для українців стали закликом до дії. Любив чай із ромом та модний одяг.

20:46 04.03.2024

Важлива інформація "BRAMA"

         BRАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою «BRAMA» пропонує долучитись до своєї одноіменної спільноти.

13:53 29.02.2024

26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

        26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, що був встановлений 2020 року Указом Президента України № 58 на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

16:49 26.02.2024

Офлайн конференція для освітян "Kharkiv: Education under ground"

        Сьогодні, 26 лютого 2024 року, відбулася офлайн конференція для освітян "Kharkiv: Education under ground" організаторам якої стали Я І МОЯ ШКОЛА та Iryna Minkovska за підтримки проєкту агентства США з міжнародного розвитку USAID "Зміцнення громадської довіри" (UCBI). Тож взяти участь у дискусіях, щодо покращення освітньої ситуації в Харкові та регіоні випала можливість Ірині Надолішній, вчителю математики нашого ліцею. Разом з 35 спікерами як з України, так із-за кордону обговорювали такі питання:

16:43 26.02.2024

 #Україна_переможе #все_буде_Україна

           У лютому 2014 року росія розв’язала війну проти України, а 24 лютого 2022-го розпочала повномасштабне вторгнення у нашу країну. Кремль планував знищити українську державу та ідентичність. Але ЗСУ — міцніші за сталь: вони дали ворогу відсіч, й вони продовжують захищати нас. 🇺🇦 Напередодні Другої річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну, учасники освітнього процесу КЗ "Великопроходівський ліцей" взяли участь у онлайн заході "Два роки незламності, сили та витримки".Віримо, що Україна обов'язково переможе, адже за нами правда.

16:29 24.02.2024

#Міжнародний_день_рідної_мови🇺🇦✍️

💙💛 Щороку 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято досить молоде. Воно було запроваджено у листопаді 1999 року з метою захисту мовної й культурної багатоманітності.

16:11 21.02.2024

#герої_не_вмирають #Небесна_Сотня

 20 лютого в Україні - День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Пам'ятну дату було встановлен з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, які змінили хід історії нашої держави.

16:11 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень