A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

В ліцеї протягом тижня у шкільній бібліотеці діяла книжкова виставка "Ключ до відповіді"

Енциклопедії часто стають улюбленими книжками дітей, адже ці універсальні видання дають можливість блиснути знаннями серед однолітків, цікаво провести дозвілля, допомагають підготуватися до уроку і взагалі містять відповідь на будь-яке запитання. Можливо, саме завдяки хорошій енциклопедії, дитина зможе обрати свій професійний шлях. Для початку варто вибрати універсальну енциклопедію, а потім вже доповнювати її тематичними виданнями, добре, що є з чого обирати. У нашому ліцеї протягом тижня у шкільній бібліотеці діяла книжкова виставка "Ключ до відповіді" Всі бажаючі могли ознайомитися з цікавою інформацією з різних галузей знань.

16:20 18.02.2021

Світ казковий - загадковий

Дитяча казка — це перший і важливий щабель у житті дитини до пізнання навколишнього світу. Вважається, що казки допомагають дітям зрозуміти оточуючу їх дійсність, адже вони розповідають про стосунки між людьми, про шляхи виходу з складних життєвих ситуацій.

14:21 03.02.2021

До бібліотеки завітали учні молодших класів.

До бібліотеки завітали учні молодших класів. Веселі та радісні всі розповідали про свої улюблені казки та казкових героїв. Книга -це наш найкращій друг. Багато цікавої та корисної інформації ми можемо почерпнути з книжок.

12:32 29.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень