A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Профілактика булінгу та кібербулінгу 2023

Дата: 08.12.2023 23:15
Кількість переглядів: 10

В рамках проведення акції "16 днів проти насильства" в КЗ "Великопроходівський ліцей" були проведені такі заходи з профілактики булінгу та кібербулінгу:

-Учні 2-3 класів проходили вебквест"Кібербулінг: безпечне користування соціальними мережами", в ході якого діти детальніше ознайомилися з видами кібербулінгу та як поводити себе уразі становлення жертвою або свідком дій кібербулера.

-Учні 2 класу показали високі результати у Всеукраїнському конкурсі "Основи кібербезпеки",який був спрямований на систематизацію та розширення знань школярів про інтернет та його можливості, підвищення інтересу учнів до навчання, ознайомлення з правилами користування мережею та небезпеками, які чатують в ній.

-Для батьків було проведено онлайн-консультацію на тему:"Як подбати про безпеку дитини в INSTAGRAM", в ході якої вчителі початкових класів Надолішна Ю.Ю. та Ходяча М.А.познайомили батьків з основними видами кібербулінгу, а саме, що таке флеймінг,хепіслепінг, кібергрумінг. Також учасники консультації обговорили поради щодо того, як подбати про безпеку дітей в соціальних мережах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень