A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Онлайн-зустріч з сучасним казкарем Євгеном Погорєловим

Дата: 07.12.2023 18:01
Кількість переглядів: 6

📚 Ми продовжуємо проводити активності в рамках Національного Тижня Читання для вихованців нашого ліцею: он-лайн зустрічі з письменниками, тематичні зустрічі присвячені українській поезії.

📚 Так 7 грудня учні та учениці КЗ"Великопроходівський ліцей" зустрілися з відомим сучасним казкарем Євгеном Погорєловим в онлайн форматі. Пан Євген опікується майбутнім нашої країни - дітьми. Він є організатором творчого проекту "Казки Погорєлова", спрямованого на всебічний розвиток дітей.

📚 Ми ознайомили дітей переліком цифрових цікавинок, які представлено на сайті "Казки Погорєлова": українські казки англійською мовою, розвиток мовлення вдома, логопедичні казки, інтерактивні розмальовки, онлайн пазли по казках тощо.

📚 Також автор пропонує читацькій аудиторії свої книжки, виготовлені у креативній формі: вони у дерев'яній обкладинці та мають маленький зручний для дитини розмір, вони кольорові, привабливі для перегляду та читання. 📚 Доречі, заклади освіти мали можливість отримати такі книжки у подарунок, виконавши невеличке творче завдання. І ми вже з нетерпінням чекаємо на свій комплект.🙂🙂🙂

📚 Пан Євген має 7 опублікованих казок і поділився з нами своїми задумами щодо декількох історій, які мають певні загадки, приховані в текстах, чим навіть заінтригував наших учнів. Діти зацікавлено слухали письменника, тому й виникали у них питання до гостя. Відбувся насичений діалог між учнями та Євгеном Погорєловим.

📚 Наприкінці зустрічі діти від щирого серця подякували за цікаву креативну бесіду. Такі зустрічі надихають малечу на читання книжок та міркування прочитаного, а це означає, що майбутнє покоління здатне буде мислити, аналізувати, змінювати світ на краще.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень