A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Практичний онлайн-семінар "Реалізація науково-педагогічного проєкту "ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ" "

Дата: 27.10.2023 10:36
Кількість переглядів: 13

🖋️ 27 жовтня 2023 року для вчителів початкових класів педагогічними працівниками КЗ «Великопроходівський ліцей» було проведено практичний онлайн-семінар за темою: «Реалізація науково-педагогічного проєкту «Інтелект України». Вчителі, які працюють за цим проєктом, поділилися своїм досвідом роботи та провели дидактичні активності із колегами Дергачівської ОТГ, які працюють у початкових класах.

🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻 На семінарі були присутні заступник начальника Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради – начальник відділу освіти Валентина Гурин та головний спеціаліст відділу освіти Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради Ірина Мусікова.

🖋️ КЗ «Великопроходівський ліцей» вже третій рік поспіль впроваджує в освітню діяльність нетипову освітню програму за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України», сутність якої полягає у набутті дитиною необхідних навичок роботи з інформацією, аналізу, гнучкого творчого мислення, самоконтролю та самооцінки, швидких реакцій, раціональної організації навчальної праці; розвитку пізнавальних процесів; розвитку якостей особистості школяра – цілеспрямованості, працелюбності, організованості, охайності, наполегливості, волі тощо.

🤝Педагогічний колектив був радий поділитися своїми здобутками у впровадженні нетипової освітньої програми за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України» та вдячний учасникам семінару за активну участь у проведенні заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень