A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Новини

Дата: від до Скинути

9 листопада вихованцi дошкiльного пiдроздiлу КЗ "Великопроходiвський лiцей" також доєдналися до святкування Дня української писемностi та мови.

9 листопада вихованцi дошкiльного пiдроздiлу КЗ "Великопроходiвський лiцей" також доєдналися до святкування Дня української писемностi та мови. Слово... Воно у віршах і піснях, у казках і прислів’ях, у загадках і народних усмішках. Воно зачаровує і голубить, окриляє та ніжить. У цей день вихованці ознайомилися з виникненням писемностi, збагатили знання про поетів, письменників, їх твори; любов до національних традицій, народної мудрості. Завдяки проведеним заходам i дiти i дорослi мали змогу ще раз дотронутися до краси української мови, вiдчути себе справжнiм патрiотом рiдної землi.

15:09 09.11.2021

Протягом тижня, напередоднi Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва з вихованцями дошкiльного пiдроздiлу були проведенi рiзноманiтнi заходи.

Протягом тижня, напередоднi Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва з вихованцями дошкiльного пiдроздiлу були проведенi рiзноманiтнi заходи. Пiд час спортивної розваги "Козацькi забави", справжні козаки з честю зуміли пройти труднощі та перешкоди.Також дiти, виготовляючи вiтальнi листiвки, переглядаючи мультфiльми про козакiв, пiд час виховних занять дiзнавалися про iсторiю України та козакiв.

15:37 17.10.2021

Вiдповiдно до рiчного плану роботи дошкiльного пiдроздiлу, протягом тижня, була проведена виставка поробок "ОСIННIЙ ВЕРНIСАЖ".

Вiдповiдно до рiчного плану роботи дошкiльного пiдроздiлу, протягом тижня, була проведена виставка поробок "ОСIННIЙ ВЕРНIСАЖ". Діти та їх батьки з великим задоволенням поринули в атмосферу творчості та фантазії. Роботи вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю. Діти з радiстю та цікавістю роздивлялися вироби кожної родини. Батьки допомогли своїм діткам проявити фантазію, створити неповторні осінні шедеври.

15:21 08.10.2021

Безмежно ВДЯЧНI батькам вихованцiв дошкiльного пiдроздiлу, якi долучившись до змiцнення матерiально-технiчної бази закладу - подарували шафу для зберiгання спортивного iнвентарю.

Безмежно ВДЯЧНI батькам вихованцiв дошкiльного пiдроздiлу, якi долучившись до змiцнення матерiально-технiчної бази закладу - подарували шафу для зберiгання спортивного iнвентарю.

15:30 05.10.2021

27 вересня 2021 року дошкiльний пiдроздiл КЗ "Великопроходiвський лiцей" долучився до святкування ВСЕУКРАїНСЬКОГО ДНЯ ДОШКIЛЛЯ та вшановування працi вихователя і всіх дошкільних працівників.

27 вересня 2021 року дошкiльний пiдроздiл КЗ "Великопроходiвський лiцей" долучився до святкування ВСЕУКРАїНСЬКОГО ДНЯ ДОШКIЛЛЯ та вшановування працi вихователя і всіх дошкільних працівників. Вiд професiйностi, терпiння i мудростi працiвникiв дошкiльної освiти, уваги до унiкальностi внутрiшнього свiту дитини залежить наше життя i наша надiя. Щира подяка усiм працiвникам дошкiльнoї освiти за щоденну самовiддачу, благородну любов i турботу, вiддане служiння улюбленiй справi, терпiння i високий професiоналiзм.

15:49 27.09.2021

Протягом минулого тижня в дошкiльному пiдроздiлi були проведенi Днi здоров'я та спортивнi розваги присвяченi Дню фізкультури та спорту для дошкiльникiв

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Протягом минулого тижня в дошкiльному пiдроздiлi були проведенi Днi здоров'я та спортивнi розваги присвяченi Дню фізкультури та спорту для дошкiльникiв. Метою проведеного тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в закладі освiти, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, виховання дiтей на гуманістичних ідеалах олімпізму.

12:49 20.09.2021

"Подорож до сонячноi країни дитинства"

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Сьогоднi у дошкiльному пiдроздiлi КЗ "Великопроходiвський лiцей" для вихованцiв вiдкрився оздоровчий перiод. Вихователями було проведено свято "Подорож до сонячноi країни дитинства". З нетерпiнням чекаємо сонячної та теплої погоди, але головне, що сонячний настрiй сьогоднi подарували дiтлахам нашi педагоги.

16:26 01.06.2021

День здоров'я у дошкільному підрозділі.

В рамках Всесвітнього дня здоров'я 7 квiтня 2021 року в дошкiльному пiдроздiлi день пройшов весело та завзято. Разом з iнструктором вихованцi долучилися до спортивних конкурсів та змагань. Медична сестра провела вiкторину:"Я здоров'я бережу, сам собi допоможу!"

13:29 07.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень