A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради Харківської області
КЗ «Великопроходівський ліцей»

Дати проведення ЗНО і вступної кампанії будуть перенесені

Дата: 01.04.2020 13:54
Кількість переглядів: 185

Проведення цьогорічного ЗНО та вступної кампанії буде перенесено на  більш пізні дати. Про це, коментуючи продовження карантинних заходів в Україні, повідомив заступник міністра освіти Єгор Стадний.

За його словами, МОН до кінця цього тижня має представити суспільству нові дати проведення тестування та вступу абітурієнтів до закладів вищої освіти. 

«З огляду на ситуацію у світі, таке рішення було очікуваним. Наразі терміни карантину можуть знову змінитись в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні. Цьогорічне ЗНО потрібно буде переносити на більш пізні дати. Однак воно обов‘язково відбудеться. Це також змінить терміни проведення вступної кампанії. Наразі ми маємо декілька можливих сценаріїв розвитку подій. Сподіваюсь, що до кінця цього тижня вже зможемо представити їх суспільству з чітким таймінгом», – зазначив Єгор Стадний.

Як відомо, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити карантинні заходи на 30 днів і розширити надзвичайну ситуацію на всю територію України. Рішення уряду також передбачає можливість продовження карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень